Betonlook Egaline m² pakket

Decochip
7423412283299
  Levertijd:1-5 dagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer

Let op: de betonlook egaline is poreus en dient afgewerkt te worden met bijvoorbeeld de Betonlook Coating.


Inhoud pakket:
Grondering / Effect pigment / Egaline naar keuze.

Meer dan      150 m²=  € 10,00 p/m²
Vanaf 100 tot 150 m²= € 11,00 p/m
vanaf  50 tot 100 m²=  € 12,00 p/m
vanaf  25 tot  50 m²=   € 12,50 p/m²
vanaf   8 tot  25 m²=    € 13,00 p/m²
vanaf   5 tot   8 m²=     € 14,50 p/m²
vanaf   3 tot   5 m²=     € 22,50 p/m²
vanaf   1 tot   3 m²=     € 39,00 p/m²

*In geval van houten ondergronden heeft u met de G-serie minimale kans op scheurvorming.


Klik hier voor de kleuren.

Keuze uit verschillende stijlen

Eenvoudig zelf aan te brengen 

Professionele en duurzame kwaliteit

Decochip beschikt over een groot assortiment aan Betonlook Egalines. U kunt eenvoudig het aantal meters invullen en wij zorgen dat u de juiste hoeveelheden in huis krijgt.

Onderaan vind u de verschillende types Betonlook Egaline en de instructie video. Ook word er een stappenplan bijgeleverd. Mocht u eerst willen oefenen kunt u bij ons de gratis workshop volgen!

De Betonlook Egalines zijn zowel geschikt voor de Vakhandel als de Doe-Het-Zelf markt.

Betonlook

Betonlook egaline N1

Betonlook

Betonlook egaline N2

Betonlook

Betonlook egaline G2


Waarom kiezen voor de Decochip Betonlook Egaline?
- De onderneming is sinds 1950 actief in de vloerafwerking en we voeren al ruim 10 jaar Betonlook Egaline binnen ons assortiment.
- Het unieke Effect Pigment bind zich niet geheel aan het water, dit zorgt ervoor dat er een nuance ontstaat zelfs na het mixen van de egaline.

- Keuze uit een ruim aanbod aan verschillende kleuren.
- Gips, cementair of mineraal gebonden.

- Zelfnivellerend (Zelfverlopend).
- Zelfontluchtend (geen prikrol nodig).

- Workschop aan onze locatie mogelijk.
- Levering kan doorgaans snel uit voorraad.


Keuzes uit de verschillende type Betonlook Egaline
De standaard Egaline geeft een mooie, rustige, lichte grijze uitstraling (maar bij een gips-gebonden anhydriet vloer is de egaline crèmekleurig en het is zelfs in betonlook leverbaar). Houdt u echter van een meer levendige vloer, dan is hiervoor speciaal de betonlook egaline met een ‘bonter’ karakter beschikbaar (ook die variant kunt u in meerdere kleuren verkrijgen, zoals middengrijs of een donkergrijze tint).

Ook voor houten vloeren is er Betonlook Egaline beschikbaar. Wist u dat u een Betonlook Egaline pakket al vanaf €10,00 p/m² kunt bestellen? De prijs voor Betonlook Egeline is bij Decochip dan ook zeer aantrekkelijk.

Heeft u de Betonlook Egaline eenmaal aangebracht? Dan is het verstandig na het drogen twee dagen extra te wachten voordat u de speciale Betonlook Coating aanbrengt. Ook dit product wordt als pakket aangeboden en bestelt u eenvoudig p/m². Bij elk type Betonlook Egaline moet dit worden aangebracht, anders pakt de Betonlook Egaline onmiddellijk al het vuil aan waarmee het in aanraking komt (egaline is poreus).

Zie ook de pagina met beeldmateriaal betonlook egaline

Betonlook Egaline is aan te brengen op verschillende ondergronden
- Betonnen of stenen ondergronden: Elk type Betonlook Egaline is hier geschikt voor met gebruik van de standaard grondering.
- Houten ondergronden: De G-serie is hiervoor het meest geschikt i.c.m. standaard grondering (deze is het minst gevoelig voor krimpen of uitzetten).
- Anhydriet vloeren: Elk type Betonlook Egaline is hier geschikt i.c.m. standaard grondering, de G-serie geeft in dit geval de minste kans op scheurvorming.
- Plavuizen: kies bij de opties ''tegel grondering en voegen dichtzetten''.
-
Elektrische vloerverwarming: gebruik eerst de uitvlak egaline, hier overheen kan dan de Betonlook Egaline om doortekening te voorkomen.

Uw vloer afwerken met Betonlook Egaline? Diverse voor- en nadelen

Kiest u voor onze Schönox egaline met betonlook? Dan kiest u voor een egaline van uitstekende kwaliteit, voor een uitstekende prijs. De eindresultaten van dit product zijn namelijk bekend. Wilt u uw vloer egaliseren met egaline van een ander merk? Dan kunnen wij niet garanderen of aan het gewenste uiterlijk of de bedoelde kwaliteit kan worden voldaan. Onvoorziene (chemische) reacties kunnen dan namelijk niet worden uitgesloten. In samenwerking met Schönox hebben wij een zo objectief mogelijk overzicht gemaakt van de voor- en nadelen van onze minerale egaline soorten. Let vooral op de volgende producteigenschappen van minerale egaliseervloeren:

 • Elke vierkante meter is uniek!
  Sinds enige tijd vormen vloerafwerkingen van zelfverlopende, cementaire egaliseermiddelen een alternatief voor vloerbekledingen in woningen, winkel- of showroomruimtes. Zij kenmerken zich door hun unieke karakter en hun verschillende optische effecten. De gebruikelijke toleranties met betrekking tot kleurechtheid en vlakheid zijn echter bij dit soort eindafwerkingen uitdrukkelijk niet van toepassing. Het betreft hier dan ook een handmatig aangebrachte, minerale mortel die, afhankelijk van bindmiddelbasis, geen gelijkmatig optisch resultaat kan garanderen. Daarom zijn zelfs grote monstervlakken of bestaande soortgelijke vloeren nooit voor 100% reproduceerbaar.

 • Scheurvorming
  Door de samenstelling en het drogingsproces van cementaire egaliseermiddelen kan scheurvorming nooit worden voorkomen. Ook de mate waarin of de grootte ervan is niet vooraf voorspelbaar en kan daarom ook niet als schade of onvolkomenheid worden gereclameerd. Zij komen tenslotte ook voor in zand-, cementdek- of betonvloeren.

 • Vlekvorming/onregelmatigheden
  De karakteristieke, optische nuanceringen in het vloervlak vormen zich al tijdens het verwerken van het egaliseermiddel en blijven na transparante afwerking zichtbaar. Ze zijn slechts minimaal door verwerkingstechnieken te beïnvloeden. Afhankelijk van de gegeven situatie kunnen verschillen in ondergrondzuigkracht, temperaturen, laagdiktes, omgevingsgebied e.d. tot een duidelijk zichtbaar effect op het droogproces en het uiteindelijke resultaat leiden.

 • Onvlakheden
  Een volledig vlakke vloer kan nooit worden gegarandeerd. Toleranties door aanzetten tussen egaliseerbanen, kratervorming, overgangen bij profielen of sporen van gebruikte applicatiegereedschappen e.d. zijn altijd mogelijk en kunnen daarom niet worden uitgesloten.

 • Oppervlaktebehandeling
  Het gebruik van een de Betonlook Egaline is niet mogelijk zonder geschikte eindafwerking. Breng daarom altijd een geschikte beschermslaag aan (advies; Decochip Betonlook Coating, deze geeft een zijde-matte look). Desondanks zullen sporen van vloerbelasting zichtbaar (kunnen) blijven. Denk hierbij aan mechanische (bijv. schuiven van meubels) of chemische belasting (bijv. wijn-, koffie- of vetresten e.d.). Ook spoorvorming is (net zoals bij een parketvloer) mogelijk.

 • De verschillende egaline producten worden voor diverse prijzen aangeboden. Koopt u bij Decochip, dan weet u zeker dat u een aantrekkelijke prijs betaalt voor ieder egaline product.

Genoemde eigenschappen zijn algemeen en gelden niet alleen voor SCHÖNOX-producten, maar voor alle minerale egaliseerlagen en zijn bedoeld als hulpmiddel bij het bepalen van een juiste vloersoortkeuze. Over het algemeen biedt een minerale egaliseervloer als eindafwerking een bijzonder en uniek karakter waarvan u veel plezier zult hebben. Daarom raden we bij Decochip zeker aan zelf uw vloer te egaliseren met egaline met behulp van onze producten, aangeboden voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Betonlook
Betonlook
Betonlook egaline
Betonlook egaline

Soms is het handiger om met de watervaste epoxy producten grove gaten te vullen, hiervoor is de epoxy mortel. Voor de ondiepere oneffenheden kunt u de epoxy plamuur gebruiken.

Wij hebben een gewone egaline tegen een zeer scherpe prijs. Deze producten zijn zwaar en worden met de andere producten kosteloos mee bezorgd. Geen overbeladen auto en gesleep.

Voor het egaliseren van de ondervloeren werken wij samen met Schönox (een dochter onderneming van AKZO Nobel). Na uitharding laat u de vloer nog eens 2 dagen extra drogen. Daarna impregneren en 2 dunne lagen (betonlook) coating aan brengen.

Deze producten zijn prijstechnisch concurrerend ten opzichte van de bouwmarkten en kunnen uitstekend met onze andere materialen gecombineerd worden. U vindt een compleet aanbod via de bovenstaande koppelingen.  Voor technische informatie kunt u ook de website http://www.schonox.nl  raadplegen