(Betonlook) Egaline Schönox
(Betonlook) Egaline Schönox

Egaline: Cement gebonden en anhydriet ondergrond (betonlook)

Decochip
EGZM1V001
  Levertijd:1-5 dagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer

 • De egaline voor het maken van minerale betonlook interieur vloeren uitgezonderd de inloop douche en buiten toepassingen.
 • Voor anhydriet (gips gebonden vloeren) vloeren bij opties aanvinken!
 • Veel toegepast, maar altijd afwerken (bijbestellen) met het transparante betonlook coating 3 laag systeem.
 • Onderstaande prijzen van S1 standaard egaline (bij opties kunt u uw keuze aanpassen).
 • Zie onderaan de pagina de voorbeelden!

meer dan     50 m²=van € 14,-- voor € 10,00 p/m²
vanaf 25 tot 50 m²=van € 15,-- voor € 11,00 p/m²
vanaf   8 tot 25 m²=van € 17.-- voor € 13,00 p/m²
vanaf   5 tot   8 m²=van € 20.-- voor € 14,50 p/m²
vanaf   2 tot   5 m²=van € 35.-- voor € 22,50 p/m²
vanaf   1 tot   2 m²=van € 50.-- voor € 35,00 p/m²

Inhoud pakket;

 1. Standaard Schönox standaard grondering (universele grondering, kijk in de technische bladen of dit in uw situatie toepasbaar is) Wilt u liever de sterkere SHP grondering, dan kunt u dat bij de opties aangeven.
 2. Standaard egaline Schönox (voor een laagdikte van +/- 2.5 mm) universele egaline, kijk in de technische bladen of dit in uw situatie toepasbaar is) U kunt hieronder aanvinken als de laag dikker moet worden.

Egaline is veel voordeliger dan de epoxy gietvloer, minder flexibel, en niet in RAL kleur te bestellen. Deze egaline is al na ca. 3 uur begaanbaar! Wij adviseren echter om de egaline minimaal 2 dagen te laten drogen voordat u de impregneer en kleurcoating aan brengt (i.v.m. achtergebleven vocht). Bij een gietvloer kan al de volgende dag een coating aangebracht worden. Een egaline is vaak makkelijker verwerkbaar dan een gietvloer. Gereedschap kan bij egaline direct worden gereinigd met water, bij een gietvloer dient u aceton te gebruiken.

Soms is het handiger om met de watervaste epoxy producten grove gaten te vullen, hiervoor is de epoxy mortel. Voor de ondiepere oneffenheden kunt u de epoxy plamuur gebruiken.

Wij hebben een gewone egaline tegen een zeer scherpe prijs. Deze producten zijn zwaar en worden met de andere producten kosteloos mee bezorgd. Geen overbeladen auto en gesleep.

Voor het egaliseren van de ondervloeren werken wij samen met Schönox (een dochter onderneming van AKZO Nobel). Na uitharding laat u de vloer nog eens 2 dagen extra drogen. Daarna impregneren en 2 dunne lagen (betonlook) coating aan brengen.

Deze producten zijn prijstechnisch concurrerend ten opzichte van de bouwmarkten en kunnen uitstekend met onze andere materialen gecombineerd worden. U vindt een compleet aanbod via de bovenstaande koppelingen.  Voor technische informatie kunt u ook de website http://www.schonox.nl  raadplegen