Betonlook Egaline m² pakket vanaf €10.-/m²

Decochip
7423412283299
  Levertijd:1-5 dagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer

Inhoud pakket:
Grondering & Effect pigment & Egaline naar keuze.

Meer dan      150 m²   = € 10,00 p/m²
Vanaf 100 tot 150 m² = € 11,00 p/m
vanaf  50 tot 100 m²  = € 12,00 p/m
vanaf  25 tot  50 m²   = € 12,50 p/m²
vanaf   8 tot  25 m²   =  € 13,00 p/m²
vanaf   5 tot   8 m²    =  € 14,50 p/m²
vanaf   3 tot   5 m²    =  € 22,50 p/m²
vanaf   1 tot   3 m²    =  € 39,00 p/m²

Let op: de betonlook egaline is poreus en dient afgewerkt te worden met bijvoorbeeld de Betonlook Coating.

Eenvoudig zelf aan te brengen

Gratis workshop van deskundigen  

Professionele en duurzame kwaliteit

Uw vloer zelf voorzien van een praktische en unieke betonlook afwerking? Dan bent u aan het juiste adres! De betonlook egaline van Decochip is voor de doe het zelf-ver eenvoudig aan te brengen. Met het ‘’effect pigment’’ wat wordt toegevoegd aan de egaline, zal elke meter uniek zijn! Bekijk ons ruime assortiment aan betonlook egaline afwerkingen. Eerst zelf ervaring opdoen? Een gratis workshop is mogelijk bij een bestelling! Neem contact op voor persoonlijk advies.
Betonlook

Betonlook egaline N1

Betonlook

Betonlook egaline N2

Betonlook

Betonlook egaline G2


Decochip beschikt over een groot assortiment aan Betonlook Egalines. Dit zijn egalines van de hoogste kwaliteit, geproduceerd door Duitse fabrikant SCHÖNOX. De betonlook egaline wordt geleverd met een speciaal door Decochip ontwikkeld effect pigment om de betonlook kleuren en patronen tot stand te brengen. Elke partij wordt eerst getest op kleur en kwaliteit.

De betonlook egaline is een poreus product en moet dus beschermt worden tegen water en vuil. Hiervoor hebben wij de betonlook coating ontwikkeld, dit is een 3 laags systeem met 2 componenten producten voor een slijtvast, natuurgetrouw en gemakkelijk te reinigen eindresultaat. Let op: de betonlook coating zit niet bij de betonlook egaline maar kan eenvoudig per m² bijbesteld worden.

Zowel bij de betonlook egaline als de betonlook coating kunt u eenvoudig per vierkante meter bestellen en wij zorgen dat u de juiste hoeveelheden in huis krijgt.

Onderaan vindt u de verschillende types Betonlook Egaline en de instructie video. Ook wordt er een stappenplan bijgeleverd. Mocht u eerst willen oefenen kunt u bij ons de gratis workshop volgen!


Voorbeeldkleuren Betonlook Egaline
De voorbeelden die u hier ziet zijn gemaakt met een afmeting van 120 bij 60 CM. Kleurafwijkingen zijn voorbehouden.
Betonlook egaline decochip

Betonlook egaline S1

Betonlook egaline decochip

Betonlook egaline N1

Betonlook egaline decochip

Betonlook egaline N2

Betonlook egaline decochip

Betonlook egaline N3

Betonlook egaline decochip

Betonlook egaline N4

Betonlook egaline decochip

Betonlook egaline G2

Betonlook egaline decochip

Betonlook egaline G3

Betonlook egaline decochip

Betonlook egaline O1

Betonlook egaline decochip

Betonlook egaline O2

Betonlook egaline decochip

Betonlook egaline O3

Betonlook egaline decochip

Betonlook egaline O4

Betonlook egaline decochip

Betonlook egaline O1-WIT


Zie ook de pagina met beeldmateriaal betonlook egaline


Keuzes uit de verschillende type Betonlook Egaline:
-Betonlook egaline S1:
Dit is de meest voordelige betonlook egaline, rustig en mineraalgebonden. Minder nivelerend dan de N-serie, hierdoor horen hoogteverschillen bij dit type vloer. Ook de kleur kan per partij bij dit type soms meer verschillen.

-Betonlook egaline N-serie: 
Geeft een mooie rustige, grijze & crèmekleurig uitstraling deze is mineraal gebonden en een groot deel van de stoffen zijn uitkomstig uit de natuur. Hierdoor ook wat zandkleurig. Dit type is zelf nivelerend en vloeit gemakkelijk voor een vlakker resultaat.

-Betonlook egaline G-serie:
Is meer grijs en minder zandkleurig. Deze geeft een meer industriële look. Dit is een gips-gebonden & anhydriet gebonden egaline. Deze is het minst gevoelig voor scheurvorming, daarom ook aan te raden als u een ondergrond heeft van houten plaatmateriaal. Dit type is ook zelf nivelerend en vloeit gemakkelijk voor een vlak resultaat. 

-Betonlook egaline O-serie:
Houdt u van een meer levendige vloer, dan is hiervoor speciaal de O-serie ontwikkeld. Deze heeft een ‘bonter’ karakter. Dit is een cementgebonden egaline. Dit is tevens de meest harde en sterke kwaliteit egaline, wel wat minder nivellerend, hierdoor horen minimale hoogteverschillen bij dit type vloer.

Als de betonlook egaline aangebracht is, moet deze afgewerkt worden met een beschermlaag. Dit kan met de betonlook coating. Ook dit product wordt als pakket aangeboden en bestelt u eenvoudig per m².Waarom kiezen voor de Decochip Betonlook Egaline?
- De onderneming is sinds 1950 actief in de vloerafwerking en we voeren al ruim 12 jaar Betonlook Egaline binnen het assortiment.
- Het unieke Effect Pigment bind zich niet geheel aan het water, dit zorgt ervoor dat er een nuance ontstaat zelfs na het mixen van de egaline.
- De egalines zijn zelfontluchtend u hoeft dus geen prikroller te gebruiken.
- Er is keuze uit een ruim aanbod aan verschillende soorten en kleuren egaline.
- Bij een bestelling is er keuze voor een gratis workshop, u kunt dan bij ons op locatie ervaring opdoen met dit product.
- Levering kan snel uit voorraad.


Betonlook Egaline is aan te brengen op verschillende ondergronden
- Betonnen of stenen ondergronden: Elk type Betonlook Egaline is hier geschikt voor met gebruik van de standaard grondering.
- Houten ondergronden: De G-serie is hiervoor het meest geschikt i.c.m. standaard grondering (deze is het minst gevoelig voor krimpen of uitzetten).
- Anhydriet vloeren: Elk type Betonlook Egaline is hier geschikt i.c.m. standaard grondering, de G-serie geeft in dit geval de minste kans op scheurvorming.
- Plavuizen: kies bij de opties ''tegel grondering en voegen dichtzetten''.
-
Elektrische vloerverwarming: gebruik eerst de uitvlak egaline, hier overheen kan dan de Betonlook Egaline om doortekening te voorkomen.


Betonlook egaline beschermen
Als de betonlook egaline aangebracht is, moet deze afgewerkt worden met een beschermlaag. Dit kan met de betonlook coating. Ook dit product wordt als pakket aangeboden en bestelt u eenvoudig per m².


Uw vloer afwerken met Betonlook Egaline? Diverse voor- en nadelen

Kiest u voor onze Schönox egaline met betonlook? Dan kiest u voor een egaline van uitstekende kwaliteit, voor een uitstekende prijs. De eindresultaten van dit product zijn namelijk bekend. Wilt u uw vloer egaliseren met egaline van een ander merk? Dan kunnen wij niet garanderen of aan het gewenste uiterlijk of de bedoelde kwaliteit kan worden voldaan. Onvoorziene (chemische) reacties kunnen dan namelijk niet worden uitgesloten. In samenwerking met Schönox hebben wij een zo objectief mogelijk overzicht gemaakt van de voor- en nadelen van onze minerale egaline soorten. Let vooral op de volgende producteigenschappen van minerale egaliseervloeren:

 • Elke vierkante meter is uniek!
  Sinds enige tijd vormen vloerafwerkingen van zelfverlopende, cementaire egaliseermiddelen een alternatief voor vloerbekledingen in woningen, winkel- of showroomruimtes. Zij kenmerken zich door hun unieke karakter en hun verschillende optische effecten. De gebruikelijke toleranties met betrekking tot kleurechtheid en vlakheid zijn echter bij dit soort eindafwerkingen uitdrukkelijk niet van toepassing. Het betreft hier dan ook een handmatig aangebrachte, minerale mortel die, afhankelijk van bindmiddelbasis, geen gelijkmatig optisch resultaat kan garanderen. Daarom zijn zelfs grote monstervlakken of bestaande soortgelijke vloeren nooit voor 100% reproduceerbaar.

 • Scheurvorming
  Door de samenstelling en het drogingsproces van cementaire egaliseermiddelen kan scheurvorming nooit worden voorkomen. Ook de mate waarin of de grootte ervan is niet vooraf voorspelbaar en kan daarom ook niet als schade of onvolkomenheid worden gereclameerd. Zij komen tenslotte ook voor in zand-, cementdek- of betonvloeren.

 • Vlekvorming/onregelmatigheden
  De karakteristieke, optische nuanceringen in het vloervlak vormen zich al tijdens het verwerken van het egaliseermiddel en blijven na transparante afwerking zichtbaar. Ze zijn slechts minimaal door verwerkingstechnieken te beïnvloeden. Afhankelijk van de gegeven situatie kunnen verschillen in ondergrondzuigkracht, temperaturen, laagdiktes, omgevingsgebied e.d. tot een duidelijk zichtbaar effect op het droogproces en het uiteindelijke resultaat leiden.

 • Onvlakheden
  Een volledig vlakke vloer kan nooit worden gegarandeerd. Toleranties door aanzetten tussen egaliseerbanen, kratervorming, overgangen bij profielen of sporen van gebruikte applicatiegereedschappen e.d. zijn altijd mogelijk en kunnen daarom niet worden uitgesloten.

 • Oppervlaktebehandeling
  Het gebruik van een de Betonlook Egaline is niet mogelijk zonder geschikte eindafwerking. Breng daarom altijd een geschikte beschermslaag aan (advies; Decochip Betonlook Coating, deze geeft een zijde-matte look). Desondanks zullen sporen van vloerbelasting zichtbaar (kunnen) blijven. Denk hierbij aan mechanische (bijv. schuiven van meubels) of chemische belasting (bijv. wijn-, koffie- of vetresten e.d.). Ook spoorvorming is (net zoals bij een parketvloer) mogelijk.

 • De verschillende egaline producten worden voor diverse prijzen aangeboden. Koopt u bij Decochip, dan weet u zeker dat u een aantrekkelijke prijs betaalt voor ieder egaline product.

Genoemde eigenschappen zijn algemeen en gelden niet alleen voor SCHÖNOX-producten, maar voor alle minerale egaliseerlagen en zijn bedoeld als hulpmiddel bij het bepalen van een juiste vloersoortkeuze. Over het algemeen biedt een minerale egaliseervloer als eindafwerking een bijzonder en uniek karakter waarvan u veel plezier zult hebben. Daarom raden we bij Decochip zeker aan zelf uw vloer te egaliseren met egaline met behulp van onze producten, aangeboden voor zeer aantrekkelijke prijzen.Betonlook egaline, betonlook vloer

Betonlook egaline N1

Betonlook egaline, betonlook vloer

Betonlook egaline N1

Betonlook egaline

Betonlook egaline N2

Betonlook egaline

Betonlook egaline N2

Betonlook vloer zelf maken

Betonlook egaline O3

Betonlook vloer zelf maken

Betonlook egaline O3

Betonlook egaline

Betonlook egaline G2

Betonlook egaline

Betonlook egaline G2


Soms is het handiger om met de watervaste epoxy producten grove gaten te vullen, hiervoor is de epoxy mortel. Voor de ondiepere oneffenheden kunt u de epoxy plamuur gebruiken.

Wij hebben een gewone egaline tegen een zeer scherpe prijs. Deze producten zijn zwaar en worden met de andere producten kosteloos mee bezorgd. Geen overbeladen auto en gesleep.

Voor het egaliseren van de ondervloeren werken wij samen met Schönox (een dochter onderneming van AKZO Nobel). Na uitharding laat u de vloer nog eens 2 dagen extra drogen. Daarna impregneren en 2 dunne lagen (betonlook) coating aan brengen.

Deze producten zijn prijstechnisch concurrerend ten opzichte van de bouwmarkten en kunnen uitstekend met onze andere materialen gecombineerd worden. U vindt een compleet aanbod via de bovenstaande koppelingen.  Voor technische informatie kunt u ook de website http://www.schonox.nl  raadplegen