Betonlook: diverse pakketten beschikbaar bij de specialist

Eenvoudig zelf aan te brengen

Scherpe prijzen & snelle levering

Professionele en duurzame kwaliteit

Uw vloer zelf voorzien van een praktische en unieke betonlook afwerking? Dan bent u aan het juiste adres! Op een bestaande vloer kunt u eenvoudig de unieke betonlook egaline van Decochip leggen! Ook kunt u kiezen een bestaande betonvloer aflakken met de betonlook coating, om deze als afwerking te gebruiken. Wij bieden u persoonlijk advies en een gratis workshop is mogelijk bij een bestelling!
Wat is de Decochip betonlook egaline?

Een egaline is een product wat in de basis bedoelt is om een ongelijke ondergrond vlak te maken. Dit is een materiaal in poedervorm, verpakt in een zak. Wanneer aan de egaline water wordt toegevoegd en wordt gemixt met een boormachine met daarin een egaline menger, ontstaat een vloeibare massa.
Om de kleur patronen van de Decochip betonlook egaline tot stand te brengen wordt eerst een effect pigment toegevoegd aan het water wat u gebruikt om de egaline te mixen. De betonlook egaline is dan uit te gieten over de ondergrond en kan verdeeld worden met een vlakspaan.

De betonlook egaline is een poreus product en moet dus worden afgewerkt om deze gemakkelijk te kunnen schoonhouden. Dit kan met de betonlook coating.


Wat is de Decochip betonlook coating?
De betonlook coating is een systeem wat bestaat uit 3 lagen coating. Deze kunnen net als een verf eenvoudig worden aangebracht. Gebruik dan een tweecomponentenroller in plaats van een verfroller.

De betonlook coating biedt optimale bescherming van een bestaande betonvloer of betonlook egaline, door de zijde-matte uitstraling oogt de aflak zeer natuurgetrouw. De aflak is extra sterk door de 3 verschillende lagen. Dit systeem wordt dan ook veelvuldig toegepast in ruimtes zoals: woonkamers, badkamers, garages, bedrijfsruimtes en industriële omgevingen.


Betonlook egaline in combinatie met de betonlook coating
Met deze twee systemen samen, maakt u gemakkelijk een unieke, duurzame, praktische en naadloze vloer die gemakkelijk schoon te maken is. Beide pakketten zijn gewoon per m² te bestellen en wij zorgen dat u voor iedere laag voldoende materiaal in huis ontvangt.
Betonlook egaline

Decochip beschikt over een uitgebreid assortiment aan Betonlook Egalines. U kunt eenvoudig het aantal meters invullen en wij zorgen dat u de juiste hoeveelheden in huis krijgt.

Dit systeem is ook geschikt voor de handige doe-het-zelver! De egalines werken met een geavanceerd effect pigment. Iedere vierkantemeter zal dan ook uniek zijn. Gebruik de onderhoudsvriendelijke betonlook coating als aflak om de vloer optimaal te beschermen.


Betonlook coating
De betonlook coating biedt optimale bescherming van een bestaande betonvloer of betonlook egaline, door de zijde-matte uitstraling oogt de aflak zeer natuurgetrouw. De aflak is extra sterk doordat deze bestaat uit 3 verschillende lagen. Dit systeem wordt dan ook veelvuldig toegepast in ruimtes zoals woonkamers, badkamers, garages, bedrijfsruimtes en industriële omgevingen. 

U kunt voor de coating uit de volgende glansgraden kiezen: zijde-mat, ultra mat of glimmend.
Waarvoor is de betonlook coating bedoeld?
Dit systeem is speciaal ontwikkeld om het bestaande uiterlijk van een betonvloer, cementdekvloer of betonlook egaline te behouden en de vloer te beschermen tegen water en vuil. Hiermee is de vloer gemakkelijk schoon te maken! De betonlook coating beïnvloedt de uitstraling van de bestaande vloer niet tot nauwelijks. Dit systeem is van zeer hoge kwaliteit en zelfs toepasbaar in badkamers, garages of bij bedrijfsmatig gebruik! De eenvoudige verwerking zorgt ervoor dat ervaring niet noodzakelijk is om de coating aan te brengen. Een enthousiaste doe-het-zelver die de instructies nauwkeurig opvolgt, zal zelf een prachtig eindresultaat weten te bewerkstelligen.


Op zoek naar de ideale betonlook vloer?
Zowel in woonhuizen als in bedrijfsmatige omgevingen worden tegenwoordig hoge eisen gesteld aan vloeren. Een vloer moet bij voorkeur veilig, hygiënisch, belastbaar, slijtvast en makkelijk te reinigen zijn. Dit zit bij de betonlook coating wel goed! En mocht het gaan slijten, dan is het een kwestie van grondig reinigen, aanschuren en een nieuwe toplaag erop. U kunt er dan weer opnieuw jaren tegen!

Een vloer met de transparante betonlook coating van Decochip voldoet dus aan alle bovenstaande eisen en is daarmee een uitstekende keuze. Minstens net zo belangrijk als de genoemde criteria is echter dat de afwerking niet vergeeld. Ook wat dat betreft zit u bij Decochip goed. Onze kwalitatief hoogwaardige beschermlagen zijn kleurecht en dit is vooral in de loop der jaren duidelijk zichtbaar.Hoe gemakkelijk is het aanbrengen van de betonlook coating?
Wanneer u dit product per vierkante meter besteld, ontvangt u 3 verschillende lagen coating. Dit zit dan ook in 3 verschillende verpakkingen. De verpakkingen zijn genummerd zodat u direct kunt zien welke volgorde aangehouden moet worden. Daarnaast staat op elke verpakking een uitleg. De betonlook coating kan heel eenvoudig op uw vloeren of wanden worden aangebracht met tweecomponentenrollers. De eerste laag is een dunne impregneer, deze trekt goed in de ondergrond voor een optimale hechting. De 2 daaropvolgende lagen zijn 2 componenten toplagen. Deze moeten gemixt worden met een korfmenger die in de boormachine geplaatst kan worden. Vervolgens is ruim de tijd om de coating aan te brengen met een tweecomponentenroller. Een rollerstok gebruiken is een aanrader!


Persoonlijk advies?
Twijfelt u of een afwerkingsproduct voor vloer of muur de juiste keuze is voor uw persoonlijke situatie? Dat begrijpen wij, want de één is de ander niet en daarnaast worden in sommige industrieën specifieke eisen gesteld aan vloeren en wanden. De specialisten van Decochip hebben veel ervaring en kennis over regelgeving en toepassingen en adviseren u graag over de optimale betonlook coating op basis van uw wensen. Bij het aanbrengen van onze transparante betonlook coating is het van groot belang om het juiste gereedschap te gebruiken. In onze webshop vindt u een compleet rollerpakket om u te verzekeren van een optimaal resultaat. Wilt u meer informatie of een offerte op maat aanvragen? Neem dan contact op via info@decochip.nl of bel naar 0578-561283.