Betonlook: diverse pakketten beschikbaar bij de specialist

Standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden

Scherpe prijzen & Snelle levering

Professionele en duurzame kwaliteit

Betonlook Egaline met Betonlook Coating
De Betonlook Egaline kan op bestaande vloer worden aangebracht en zorgt voor de betonlook-uitstraling.
De Betonlook Coating  is volledig transparant, zorgt voor een zijde-matte uitstraling en beschermt de vloer tegen water en vuil.


Betonlook egaline

Decochip beschikt over een uitgebreid assortiment aan Betonlook Egalines. U kunt eenvoudig het aantal meters invullen en wij zorgen dat u de juiste hoeveelheden in huis krijgt.
Dit systeem is ook geschikt voor de handige doe-het-zelver! De egalines werken met een geavanceerd effect pigment. Iedere vierkantemeter zal dan ook uniek zijn. Gebruik de onderhoudsvriendelijke betonlook coating als aflak om de vloer optimaal te beschermen.


Betonlook coating
De betonlook coating biedt optimale bescherming van een bestaande betonvloer of betonlook egaline, door de zijde-matte uitstraling oogt de aflak zeer natuurgetrouw. De aflak is extra sterk doordat deze bestaat uit 3 verschillende lagen. Dit systeem wordt dan ook veelvuldig toegepast in ruimtes zoals woonkamers, badkamers, garages, bedrijfsruimtes en industriële omgevingen. 

U kunt voor de coating uit de volgende glansgraden kiezen: zijde-mat, ultra mat of glimmend.


Betonlook Coating eenvoudig aanbrengen
Onze transparante coating kan heel eenvoudig op uw vloeren of wanden worden aangebracht. U rolt het gemakkelijk uit en behandelt kantjes vervolgens met een kwast. De beschermlaag beïnvloedt de uitstraling van de originele ondergrond niet tot nauwelijks en beschermt deze op effectieve wijze tegen ongewenste invloeden van buitenaf. Na het aanbrengen van een coating trekt hier geen vuil meer in; zelfs toepasbaar in badkamers! De eenvoudige verwerking zorgt ervoor dat ervaring niet noodzakelijk is om de coating aan te brengen. Een enthousiaste doe-het-zelver die de instructies nauwkeurig opvolgt, zal zelf een prachtig eindresultaat weten te bewerkstelligen. Met de producten van Decochip kan iedereen zijn vloer of muur in een handomdraai een hippe betonlook geven!

Op zoek naar de ideale betonlook vloer?
Zowel in woonhuizen als in bedrijfsmatige omgevingen worden tegenwoordig hoge eisen gesteld aan vloeren. Een vloer moet bij voorkeur veilig, hygiënisch, belastbaar, slijtvast en makkelijk te reinigen zijn. Dit zit bij de betonlook coating wel goed! En mocht het gaan slijten, dan is het een kwestie van grondig reinigen, aanschuren en een nieuwe toplaag erop. U kunt er dan weer opnieuw jaren tegen!

Een vloer met de transparante betonlook coating van Decochip voldoet dus aan alle bovenstaande eisen en is daarmee een uitstekende keuze. Minstens net zo belangrijk als de genoemde criteria is echter dat de afwerking niet vergeeld. Ook wat dat betreft zit u bij Decochip goed. Onze kwalitatief hoogwaardige beschermlagen zijn kleurecht en dit is vooral in de loop der jaren duidelijk zichtbaar.

Transparante muur tegen lage prijs
Twijfelt u of een afwerkingsproduct voor vloer of muur de juiste keuze is voor uw persoonlijke situatie? Dat begrijpen wij, want de één is de ander niet en daarnaast worden in sommige industrieën specifieke eisen gesteld aan vloeren en wanden.
De specialisten van Decochip hebben veel ervaring en kennis over regelgeving en toepassingen en adviseren u graag over de optimale betonlook coating op basis van uw wensen. Bij het aanbrengen van onze transparante betonlook coating is het van groot belang om het juiste gereedschap te gebruiken.
In onze webshop vindt u een
compleet rollerpakket om u te verzekeren van een optimaal resultaat. Wilt u meer informatie of een offerte op maat aanvragen? Neem dan contact op via info@decochip.nl of bel naar 0578-561283.