Betonlook: diverse pakketten beschikbaar bij de specialist

Standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden

Scherpe prijzen & Snelle levering

Professionele en duurzame kwaliteit

Interieur met een betonlook is tegenwoordig helemaal trendy. Betonlook coating wordt dan ook veelvuldig toegepast in ruimtes zoals woonkamers, badkamers, garages, bedrijfsruimtes en industriële omgevingen.
Decochip biedt u een ruime keuze uit transparante beschermlagen tegen hele voordelige prijzen. Onze transparante betonlook coating is geschikt voor gebruik op zowel wanden als vloeren.
De betonlookcoating beschermt de vloeren en wanden tegen indringen van vuil en het houdt uw interieur hiermee in optimale conditie. Het eindresultaat ziet er tegelijkertijd uitermate strak en modern en toch ook authentiek, uit. Uitsluitend geschikt voor binnen toepassingen uitgezonderd de inloop douche.

Betonlook Egaline met Betonlook Coating

De Betonlook Egaline kan op bestaande vloer worden aangebracht en zorgt voor de betonlook-uitstraling.

De Betonlook Coating  is volledig transparant, zorgt voor een zijde-matte uitstraling en beschermt de vloer tegen water en vuil.

 

Betonlook Coating eenvoudig aanbrengen

Onze transparante coating kan heel eenvoudig op uw vloeren of wanden worden aangebracht. U rolt het gemakkelijk uit en behandelt kantjes vervolgens met een kwast. De beschermlaag beïnvloedt de uitstraling van de originele ondergrond niet tot nauwelijks en beschermt deze op effectieve wijze tegen ongewenste invloeden van buitenaf. Na het aanbrengen van een coating trekt hier geen vuil meer in; zelfs toepasbaar in badkamers! De eenvoudige verwerking zorgt ervoor dat ervaring niet noodzakelijk is om de coating aan te brengen. Een enthousiaste doe-het-zelver die de instructies nauwkeurig opvolgt, zal zelf een prachtig eindresultaat weten te bewerkstelligen. Met de producten van Decochip kan iedereen zijn vloer of muur in een handomdraai een hippe betonlook geven!

Op zoek naar de ideale betonlook vloer?

Zowel in woonhuizen als in bedrijfsmatige omgevingen worden tegenwoordig hoge eisen gesteld aan vloeren. Een vloer moet bij voorkeur veilig, hygiënisch, belastbaar, slijtvast en makkelijk te reinigen zijn. Dit zit bij de betonlook coating wel goed! En mocht het gaan slijten, dan is het een kwestie van grondig reinigen, aanschuren en een nieuwe toplaag erop. U kunt er dan weer opnieuw jaren tegen!

Een vloer met de transparante betonlook coating van Decochip voldoet dus aan alle bovenstaande eisen en is daarmee een uitstekende keuze. Minstens net zo belangrijk als de genoemde criteria is echter dat de afwerking niet vergeeld. Ook wat dat betreft zit u bij Decochip goed. Onze kwalitatief hoogwaardige beschermlagen zijn kleurecht en dit is vooral in de loop der jaren duidelijk zichtbaar.

Transparante muur tegen lage prijs

Twijfelt u of een afwerkingsproduct voor vloer of muur de juiste keuze is voor uw persoonlijke situatie? Dat begrijpen wij, want de één is de ander niet en daarnaast worden in sommige industrieën specifieke eisen gesteld aan vloeren en wanden.
De specialisten van Decochip hebben veel ervaring en kennis over regelgeving en toepassingen en adviseren u graag over de optimale betonlook coating op basis van uw wensen. Bij het aanbrengen van onze transparante betonlook coating is het van groot belang om het juiste gereedschap te gebruiken.
In onze webshop vindt u een compleet rollerpakket om u te verzekeren van een optimaal resultaat.

Wilt u meer informatie of een offerte op maat aanvragen? Neem dan contact op via info@decochip.nl of bel naar 0578-561283.