Elektrische vloerverwarmingsmatten 50 cm breed

Standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden

Scherpe prijzen & Snelle levering

Professionele en duurzame kwaliteit

Elektrische vloerverwarmingsmatten  zeer concurrerend!

Een verwarmde tegelvloer is tegenwoordig helemaal trendy. Juist ook in de renovatie markt bieden wij dit aan tegen hele voordelige prijzen. Onze elektrische vloerverwarmingsmatten voor tegel vloeren is geschikt voor gebruik in zowel droge als natte ruimten.
De aansluiting is eenvoudig en aanbrengen is kinderspel. (zie schema onderaan de pagina). Steeds als u de rol heeft uitgerold kunt u de folie er af helen en is de mat zelf klevend! Zorg wel voor een sof vrije ondergrond.

Bekijk snel onze scherpe prijzen; elektrische vloerverwarmingsmatten wordt geleverd incl. thermostaat. Immers zonder thermostaat is de werking niet mogelijk!

Zien we u binnenkort?

Heeft u interesse om onder uw gietvloer elektrische vloerverwarmingsmatten aan te brengen? Of mogelijk wilt u eens overleggen over het vermogen of de capaciteit ... Kom dan gerust eens langs in onze showroom aan de Hofsemolenweg 8 in Vaassen. Maak hiervoor een afspraak en voorkom dat u voor een gesloten deur staat. U kunt ook online alle producten voor uw nieuwe elektrische vloerverwarming bestellen. Heeft u op voorhand vragen of wilt u bij ons langskomen? Bel naar 0578-561283 of mail naar info@decochip.nl.Bestel hier de egaline betonlook vloeren met de transparante betonlook coating, maar bestel de onderlaag bij de onderstaande opties mee.

Rollen van 50 cm breed of losse kabel?

Doorgaans is de zelfklevende mat van 50 cm breed snel en handig toepasbaar. Echter komt het ook voor dat het economischer is om een losse kabel op de door u gewenste afstand over de vloer te verdelen. Juist voor schuine, ronde en kleinere ruimten (bijvoorbeeld douche, caravan, wc of hal).

Eenvoudig afwerken

Komt er een kunststof gietvloer op, dan de structuur van de verwarmingsmat eerst 1 x voor-rollen met de epoxy schraaplaag (1 kg per m²) en na droging afgieten (+/- 5 tot 7 kg per m²) met de epoxy schraaplaag, gevuld met vuur gedroogd zilverzand. (PU schraaplaag is niet verstandig, dit isoleert te veel en vertraagt de warmte doorgifte) Hierna kan de kunststof gietvloer er op met doorgaans de toplaag (matte uitstraling). Onder de opties direct mee bestelen.

Wordt het eindresultaat een egaline betonlook vloer. Dan de speciale 2 component grondering 1 x dik aanbrengen (+/- 1 kg per m²), en na droging afgieten met de cementgebonden egaline dan wel op houten plaatmateriaal of anhydrietvloeren met de gipsgebonden egaline +/- 8 tot 10 kg per m². Hierna volgt de betonlook egaline naar keuze met de transparante betonlook coating.

Elektrische vloerverwarmingsmatten vanaf € 79.--

Inclusief gratis thermostaat en vloer sensor!

Kies voor een andere thermostaat hieronder uit 3 de variaties!

Mat uitrollen, kleeft vanzelf vast. Bij de muur het doek doorknippen (niet de kabel) en als volgende baan klaar leggen om terug te rollen. Hierna bij de muur doek weer door kippen, voor de volgende baan de rol klaar leggen. Herhaal dit steeds. Zie het schema hieronder! Zorg dat een goede verlijming tot stand komt tussen vloer, dus vrij van stof, zo nodig voorzien van grondering, voorstrijk of impregneer!
 • Zelfklevende vloerverwarmingsmatten
 • Onder plavuizen, betonlook vloer en gietvloer
 • Korte opwarmingstijd.
 • Te voeden met groene stroom!
  Levertijd:1-5 dagen
Bestel
 •   1 m² €  79.-- + gratis thermostaat+sensor vloer
 •   2 m² €  99.-- + gratis thermostaat+sensor vloer
 •   3 m² € 125.-- + gratis thermostaat+sensor vloer
 •   4 m² € 149.-- + gratis thermostaat+sensor vloer
 •   5 m² € 175.-- + gratis thermostaat+sensor vloer
 •   6 m² € 199.-- + gratis thermostaat+sensor vloer
 •   7 m² € 225.-- + gratis thermostaat+sensor vloer
 •   8 m² € 249.-- + gratis thermostaat+sensor vloer
 •   9 m² € 275.-- + gratis thermostaat+sensor vloer
 • 10 m² € 299.-- + gratis thermostaat+sensor vloer
 • 12 m² € 349.-- + gratis thermostaat+sensor vloer

Maxmale afmeting.

Maximaal vermogen ligt op een 150 watt per m2. Per stroomgroep op 230 volt kunt u maximaal 24 m² schakelen. De temostaat gaat echter langer mee als u gaat tot een 20m². 

De grotere matten, vanaf een 7m² leveren wij in 2 hanteerbare rollen.

Snelle levering:

Doorgaans zijn de matten uit voorraad direct leverbaar. Is dit toevallig niet het geval, nemen we per ommegaande contact met u op en proberen een oplossing te vinden.

Uitvul materiaal mee bestellen:

  Levertijd:1-5 dagen
Bestel