Vloer egaliseren met egaline voor aantrekkelijke prijs

Standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden

Snelle levering & Scherpe prijzen

Professionele en duurzame kwaliteit

Een vloer egaliseren met egaline, dat kan met de producten van Decochip. Als specialist in standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden, bieden wij u een zeer ruim assortiment. De standaard egaline geeft een mooie, rustige, lichte grijze uitstraling (maar bij een gips-gebonden anhydriet vloer is de egaline crèmekleurig en het is zelfs in betonlook leverbaar). Houdt u echter van een meer levendige vloer, dan is hiervoor speciaal de betonlook egaline met een ‘bonter’ karakter beschikbaar (ook die variant kunt u in meerdere kleuren verkrijgen, zoals middengrijs of een donkergrijze tint). Ook voor houten vloeren is er egaline beschikbaar. Wist u dat u een betonlook egaline pakket al vanaf €10,00 p/m2 kunt (betonlook) kunt bestellen? De prijs voor egeline is bij Decochip dan ook zeer aantrekkelijk.

Heeft u de egaline eenmaal aangebracht? Dan is het verstandig na het drogen twee dagen extra te wachten voordat u de speciale betonlook coating aanbrengt. Ook dit product wordt ook als pakket aangeboden en bestelt u eenvoudig p/m2. Bij elk type egaline moet dit worden aangebracht, anders pakt de egaline onmiddellijk al het vuil aan waarmee het in aanraking komt (egaline is poreus).

Betonlook egaline vloer

Vloer egaliseren met egaline: de kenmerken van het product

Wilt u uw minerale vloer afwerken met egaline, bijvoorbeeld met betonlook? Egaline heeft verschillende kenmerken. Egaline is voor veel probleemgevallen een uitkomst. Zo kan tot een dikte van 1 tot 10 mm en bij de ‘O serie’ tot zelf 60 mm gewerkt worden. Het vloeiend, nivellerend vermogen is groot. Afhankelijk van de soort en het type egaline, kunt u het vermengen met Schönox Quarzsand, maar hierdoor neemt de vloeibaarheid wel af. Diepere gaten kunt u dichten met Schönox reparatiemortel. Daarnaast is egaline zeer voordelig door de aantrekkelijke prijs.

Onderstaande foto's geven voorbeelden van de standaard betonlook egaline en de betonlook egaline met meer ‘basic’ karakter. Vraag voor de houten vloeren even advies, dit geeft namelijk soortgelijke effecten, maar met een iets andere tint. Alle soorten egaline kunnen met zowel een rakel (vertande kam) gelegd worden (sporen vindt u hiervan terug in de tekening van de egaline) als met de vlakspaan. Deze laatste is makkelijker uit te voeren als u de standaard dikte ophoogt van 3 naar 4 of 5 mm (bij opties kunt u dit aanvinken).

Gaat u plavuizen bewerken? Bestel dan de tegel grondering bij. Vervolgens kunt u met de egaline reparatiemortel de voegen dichtzetten, na het drogen en schuren, en dan weer met het betonlook egaline pakket verder (standaard grondering op de reparatiemortel en dan gieten met de betonlook egaline).

Egaline: Cement gebonden en anhydriet ondergrond (betonlook)

  • De egaline voor het maken van minerale betonlook vloeren.
  • Voor anhydriet (gips gebonden vloeren) vloeren bij opties aanvinken!
  • Veel toegepast, maar altijd afwerken (bijbestellen) met het transparante betonlook coating 3 laag systeem.
  • Onderstaande prijzen van S1 standaard egaline (bij opties kunt u de juiste keuze aangeven).

meer dan 50 m²= van € 12,05 voor € 10,00 per m²

vanaf 25 tot 50 m²= van € 13,30 voor € 11,00 per m²

vanaf 8 tot 25 m²= van € 16,80 voor € 12,00 per m²

vanaf 5 tot 8 m²=van € 18.55 voor € 13,00 per m²

vanaf 2 tot 5 m²= van € 25.-- voor € 19,90 per m²

vanaf 1 tot 2 m²= van € 32.-- voor € 26,00 per m²

    Levertijd:1-5 dagen
BESTELLEN

Egaline: Houten ondergrond (betonlook zie opties)

De egaline voor het maken van minerale betonlook vloeren op houten vloeren is een vezel verstrekte versie. Veel toegepast, combinatie met tranparante betonlook coating (bijbestellen) van zichzelf is deze egaline vrij beige van kleur. Voor grijstinten en een meer levendigere vloer met karakter, kunt u hieronder bij opties dit aanpassen. Altijd met een vlakspaan aanbrengen, de vertande kam (rakel) kamt anders alle vezels naar een kant.

meer dan 50 m²= van € 17,50 voor € 15,50 per m²

vanaf 25 tot 50 m²= van € 19,50 voor € 17,50 per m²

vanaf 8 tot 25 m²= van € 23,90 voor € 18,90 per m²

vanaf 5 tot 8 m²=van € 25,90 voor € 19,50 per m²

    Levertijd:1-5 dagen
BESTELLEN