Betonlook egaline pakket vanaf €10,00 p/m² (betonlook)

De voordelen van Egaline

Kiest u voor egaline, dan zijn onderstaande kwaliteiten uitermate geschikt als betonlook! De standaard egaline geeft een mooie, rustige, lichte grijze uitstraling. (bij een gips-gebonden anhydriet vloer is de egaline crème kleurig, maar ook grijsachtig in betonlook leverbaar). Houdt u echter van een meer levendige vloer, dan is hiervoor speciaal de betonlook egaline met een "bonter' karakter. Daarnaast kunt u deze variant ook krijgen in een midden grijs of een (donker) grijze tint. Deze laatste mogelijkheid is er ook voor de egaline voor houten vloeren.

Betonlook egaline vloer

Na het drogen 2 dagen extra wachten en dan kan de speciale betonlook coating aangebracht worden. Dit product wordt ook als pakket aangeboden en bestelt u eenvoudig per m² bij! Bij elk type egaline moet dit worden aangebracht, anders pakt de egaline onmiddellijk alle vuil aan waar het mee in aanraking komt (egaline is poreus)

Lees voor bestellen eerst de technische bladen!

Voor en nadelen van een minerale vloer

De egaline is voor veel probleemgevallen een uitkomst. Zo kan tot een dikte van 1 tot 10 mm en bij de "O serie" tot zelf 60 mm gewerkt worden.

Het vloeiend, nivellerend vermogen is groot. Afhankelijk van de soort en het type egaline dit product te vermengen  met Schönox Quarzsand maar hierdoor neemt de vloeibaarheid af. Diepere gaten dichten met Schönox reparatiemortel

Onderstaande foto's geven voorbeelden van de standaard betonlook egaline en de betonlook egaline met meer "basic" karakter. Vraag voor de houten vloeren even advies, dit zijn soortelijke effecten maar met een iets andere tint.

Alle soorten kunnen met zowel een rakel (vertande kam) gelegd worden (sporen vindt u hiervan terug in de tekening van de egaline) of met de vlakspaan. Deze laatste is makkelijker uit te voeren als u de standaard dikte ophoogt van 3 naar 4 of 5 mm. (bij opties kunt u dit aanvinken)

Bij plavuizen de tegel grondering bijbestellen. Vervolgens met de egaline reparatie mortel de voegen dicht zetten, na drogen schuren en dan weer met het betonlook egaline pakket verder. (standaard grondering op de reparatie mortel en dan gieten met de betonlook egaline)

Let op dat onderstaande afbeeldingen nooit kleurecht zijn. Wilt u de keuze mogelijkheden werkelijk beoordelen, kom dan in de showroom kijken. Al jaren ligt de standaard (S1) onder de koffie tafel, maar ook de andere opties zijn paraat. Laat vooraf weten als u langs wilt komen. U bent van harte welkom, we zorgen dan dat deskundigen tijd hebben om u de verschillen te tonen en zo u wilt uitleg te geven. Bij twijfel met aanbrengen; Kies bij bestellen i.p.v. de gratis levering, voor de gratis workshop.

Assortiment overzicht

Voorbeelden van egaline vloer opties

S1 standaard egaline
S1 standaard egaline
N1 meer basic egaline
N1 meer basic egaline
N2 meer basic egaline licht grijs
N2 meer basic egaline licht grijs
N3 meer basic egaline grijs
N3 meer basic egaline grijs
N4 meer basic egaline donker grijs
N4 meer basic egaline donker grijs
O1 Niet zelf nivellerend
O1 Niet zelf nivellerend
O2 Niet zelf nivellerend licht grijs
O2 Niet zelf nivellerend licht grijs
O3 Niet zelf nivellerend grijs
O3 Niet zelf nivellerend grijs
O4 Niet zelf nivellerend donker grijs
O4 Niet zelf nivellerend donker grijs
G2 industrieel licht grijs
G2 industrieel licht grijs
G3 industrieel grijs
G3 industrieel grijs

Egaline: Cement gebonden en anhydriet ondergrond (betonlook)

  • De egaline voor het maken van minerale betonlook vloeren.
  • Voor anhydriet (gips gebonden vloeren) vloeren bij opties aanvinken!
  • Veel toegepast, maar altijd afwerken (bijbestellen) met het transparante betonlook coating 3 laag systeem.
  • Onderstaande prijzen van S1 standaard egaline (bij opties kunt u de juiste keuze aangeven).

meer dan 50 m²= van € 12,05 voor € 10,00 per m²

vanaf 25 tot 50 m²= van € 13,30 voor € 11,00 per m²

vanaf 8 tot 25 m²= van € 16,80 voor € 12,00 per m²

vanaf 5 tot 8 m²=van € 18.55 voor € 13,00 per m²

vanaf 2 tot 5 m²= van € 25.-- voor € 19,90 per m²

vanaf 1 tot 2 m²= van € 32.-- voor € 26,00 per m²

Egaline: Houten ondergrond (betonlook zie opties)

De egaline voor het maken van minerale betonlook vloeren op houten vloeren is een vezel verstrekte versie. Veel toegepast, combinatie met tranparante betonlook coating (bijbestellen) van zichzelf is deze egaline vrij beige van kleur. Voor grijstinten en een meer levendigere vloer met karakter, kunt u hieronder bij opties dit aanpassen. Altijd met een vlakspaan aanbrengen, de vertande kam (rakel) kamt anders alle vezels naar een kant.

meer dan 50 m²= van € 17,50 voor € 15,50 per m²

vanaf 25 tot 50 m²= van € 19,50 voor € 17,50 per m²

vanaf 8 tot 25 m²= van € 23,90 voor € 18,90 per m²

vanaf 5 tot 8 m²=van € 25,90 voor € 19,50 per m²