Workshop

Voor wie zich echt maximaal wil voorbereiden, bieden we een korte cursus of workshop aan.Gratis workshop

Op moment van plaatsen van de order, geeft u in een volgend scherm de bezorg soort aan. Hierbij kunt u kiezen voor afhalen met volgen van de workshop. Wij sluiten dan met u kort wanneer u dit af kunt halen en direct de workshop kunt volgen. Deze workshop is toegesneden op uw aankoop. U kunt samen met een van onze deskundigen kleinschalig de materialen die in uw aankoop zitten werkelijk aanbrengen (mogelijk een andere kleur) Hiervoor hebben wij op locatie de test omgeving waar we al uw (onbeantwoorde) vragen nog eens doornemen.

Bestelt u geen producten bij ons (mogelijk op later tijdstip), is het niet mogelijk een cursus of workshop te volgen.

Overleg wanneer de workshop goed voor u uitkomt. Vanwege de tijdsdruk en grote belangstelling worden de workshops ook nogal eens in de avond gegeven. We verzorgen geen maaltijd, maar een start met een verse kop koffie of thee is standaard! Locatie is altijd op het depot in Vaassen, landelijk gelegen in het mooie en bosrijke Vaassen (in het midden van het land).

Wij proberen u persoonlijk zo goed mogelijk te begeleiden, soms komt het ook voor dat de test ruimte gedeeld wordt met meerdere klanten met een soortgelijke aankoop. Hierdoor wordt dan ook de aandacht van de deskundige verdeeld. Vaak heeft dit juist een extra toegevoegde waarde: leren van elkaars ideeën, werk, fouten en vragen. Afhankelijk van de aankoop, wordt er voor u een half uur tot anderhalf uur tijd gereserveerd.

Aan de workshop zijn geen kosten verbonden. Wel is de aankoop verplicht en wordt er van uitgegaan dat u direct de materialen mee neemt. Wij helpen u graag met inladen!