Elektrische vloerverwarming maatwerk

Standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden

Scherpe prijzen & Snelle levering

Professionele en duurzame kwaliteit

Vloerverwarming onder een gietvloer is een perfecte oplossing. Dankzij de verschillende lagen in de vloer wordt de warmte optimaal verdeeld. Wilt u dus uw interieur veranderen en ziet u een betonlook helemaal zitten? Bekijk dan de producten van Decochip. Wij zijn specialist in afwerkingsproducten voor vloeren en wanden en zijn inmiddels gecertificeerd om vloerverwarming met een gietvloer te leveren. Vanaf €82.50 per m²!
Profiteer van diverse voordelen met vloerverwarming onder uw gietvloer
Het toepassen van vloerverwarming onder een gietvloer van Decochip biedt een aantal voordelen voor u. Wij hebben een aantal voordelen voor u op een rij gezet:

 • Door de lage warmteweerstand van een gietvloer is er minder warmte nodig om uw woonruimte te verwarmen, waardoor u op de energiekosten bespaart.
 • Dankzij het prefab handwerk worden onderdelen aan u geleverd en middels instructies kunt u het installeren.
 • Vloerverwarming verbetert de luchtcirculatie in uw woning en heeft u minder last van stof.
 • Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte onder een gietvloer, waardoor het overal even warm is.
electrische vloerverwarming gietvloer en betonlook vloer

Prefab maatwerk, zelfklevende vloerverwarming tot 200 cm breed

Een elektra mat is lichter dan een gietvloer of een betonlook vloer. Bij het gieten van een betonlook vloer of een gietvloer mag de elektra verwarmingsmat niet gaan drijven. Daarnaast zal een smalle rol van 50 of 60 cm een lappendeken aan stukken en naden geven. Er is dan een grote kans dat u dit door de zichtvloer heen gaat zien.

De Decochip vloerverwarming wordt vooraf op maat van uw ruimte pas gemaakt. Zelfklevend tot banen van maximaal 200 cm breed! En het mooie is tegelijk; drijven van de mat tijdens gieten is dan niet meer mogelijk!

Eenvoudig op maat bestellen

U kunt hieronder eenvoudig uw vloer op maat bestellen. U besteld gewoon het aantal m² van de ruimte. Vervolgens mailt u een plattegrond. U kunt zelfs aangeven waar u de aansluiting(en) zou willen maken. Wij maken de verwarmingsmat "uitrol klaar" en laten het netjes bij u thuis bezorgen.

Eenvoudig installeren

Eenmaal ontvangen, dan de vloer schoon, droog en vetvrij maken. Hierna de speciale vloer impregneer aanbrengen en laten drogen. Mat uitrollen en centreren (10 tot 15 cm van af de kant). Bescherm folie van de achterkant en mat vast plakken. De eerste stap is gezet!

Eenvoudig afwerken

Komt er een kunststof gietvloer op, dan de structuur van de verwarmingsmat eerst 1 x voor-rollen met de epoxy schraaplaag (1 kg per m²) en na droging afgieten (+/- 5 tot 7 kg per m²) met de epoxy schraaplaag, gevuld met vuur gedroogd zilverzand. (PU schraaplaag is niet verstandig, dit isoleert te veel en vertraagt de warmte doorgifte) Hierna kan de kunststof gietvloer er op met doorgaans de toplaag (matte uitstraling). Onder de opties direct mee bestelen.

Wordt het eindresultaat een egaline betonlook vloer. Dan de speciale 2 component grondering 1 x dik aanbrengen en na droging afgieten met de cementgebonden egaline (+/- 1 kg per m²), dan wel op houten plaatmateriaal of anhydrietvloeren met de gipsgebonden egaline +/- 5 tot 7 kg per m².

Elektrische vloerverwarming op maat vanaf €82.50 per m²

Zelfklevende vloerverwarming op maat gemaakt voor uw vloer. Speciaal geschikt om af te werken met gietvloeren of egaline betonlook vloeren.

Bestel hier de epoxy gietvloeren (PU geeft warmte minder goed door), maar bestel de onderlaag bij de onderstaande opties mee.

Zien we u binnenkort?

Heeft u interesse om onder uw gietvloer elektrische vloerverwarming aan te brengen? Of mogelijk wilt u eens overleggen over het vermogen of de capaciteit ... Kom dan gerust eens langs in onze showroom aan de Hofsemolenweg 8 in Vaassen. Maak hiervoor een afspraak en voorkom dat u voor een gesloten deur staat. U kunt ook online alle producten voor uw nieuwe elektrische vloerverwarming bestellen. Heeft u op voorhand vragen of wilt u bij ons langskomen? Bel naar 0578-561283 of mail naar info@decochip.nl.Bestel hier de egaline betonlook vloeren met de transparante betonlook coating, maar bestel de onderlaag bij de onderstaande opties mee.

  Levertijd:1-5 dagen
Bestel

formaat matten elektrische vloerverwarming:


Hoofd verwarming en bij verwarming;
De Decochip elektrische vloerverwarming is een energiezuinige, betaalbare oplossing.

De producten worden binnen Nederland in onze fabriek aan de hand van uw vloer op maat samen gesteld.

Levertijd is in overleg, doorgaans binnen 5 werkdagen.

Thermostaat wordt gratis bijgeleverd, maar een week thermostaat of een wifi gestuurde versie is ook leverbaar. De gehele installatie wordt tijdens de samenstelling, opbouw en net voor de verpakking (als onze eindcontrole), meerdere malen gecontroleerd en getest.

 • 1 m² € 175.--  per m² incl. thermostaat+sensor vloer
 • 2 m² € 112.50 per m² incl. thermostaat+sensor vloer
 • 3 m² €   91.75 per m² incl. thermostaat+sensor vloer
 • 4 m² €   87.50 per m² incl. thermostaat+sensor vloer
 • 5 m² €   85.--  per m² incl. thermostaat+sensor vloer
 • 6 m² €   82.50 per m² incl. thermostaat+sensor vloer
 • Grotere maten op aanvraag. Ook voor grotere vloeren is maat werk mogelijk. Matten tot max. 200 cm breed en 16A! Zo nodig cobineren wee een aantal maten tot uw vloer vollidig is voorzien.

 Keuze van soort thermostaat.

Hieronder kunt u aangeven of u i.c.m. de vloerverwarming van hiernaast, de standaard thermostaat wenst, of liever de variant met weekprogramma of via de Wifi aangestuurd kan worden.

  Levertijd:1-5 dagen
Bestel