conact klantenservice
contact klantenservice

CONTACT

Decochip is een productie bedrijf en werkt vanuit verschillende locaties. Op de fabriek mogen wij u niet ontvangen omdat daar ook voor "bekende merk fabrikanten" wordt geproduceerd. Dit is contractueel vast gelegd.

Het afhaal depot is samen met de showroom gelegen in het mooie buitengebied van Vaassen. We beschikken over een compacte ruimte, hier worden tevens workshops gegeven en orders verpakt, door transporteurs geladen. Om deze reden is depot Vaassen niet altijd bemand. Daarnaast beschikken wij hier over een beperkte voorraad. U kunt uw bestellingen afhalen, mits vooraf aangegeven. Wij zorgen dan dat uw order compleet voor u klaar staat. Een vers kop koffie voor aanvang van de terugreis is altijd te regelen!

Wilt u de showroom bezoeken, geef het dan even door, dan voorkomen we dat u voor gesloten deur komt. Het werkt vaak sneller en en soms makkelijker om u een monster per post toe te zenden. Als u per mail (info@decochip.nl) aangeeft om welk product het gaat en uw adres doorgeeft, sturen we u dit vrijblijvend toe.

Schaft u producten aan, kunt u kosteloos gebruik maken een op maat gesneden workshop, u kunt dan direct uw bestelling mee nemen. Zonder aankoop geven wij geen workshop. U kunt bij afronding van uw bestelling aangeven dat u de workshop wilt volgen. Hiervoor nemen wij contact op om hiervoor een geschikte tijd in te plannen (vaak in de morgen of in de avond). zie ook workshop

U kunt ons natuurlijk mailen, maar wij staan u ook graag per telefoon (0578-561283) te woord. Onze klantenservice is voor algemene vragen tijdens werkdagen  van 8.30 tot 17.30 uur bereikbaar. Desgewenst verbinden zij u door of neemt een specialist contact met u op.
info@decochip.nl 

0578-561283

 

Spoed leveringen

In de meeste plaatsen in Nederland leveren onze transporteurs op bijna iedere werkdag. Ter indicatie hebben we de plaatsen op alfabet gezet.

0578-561283 

De snelste methode is bestellen via de webshop. Komt u er daar niet uit, dan kost het iets meer tijd, maar helpen we u hier graag mee op weg!

  • Normaal; Gratis verzending vanaf € 50.-- binnen Nederland en vanaf € 250.-- binnen België. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt de order gecombineerd in productie genomen. Uw bestelling wordt hierna binnen 4 tot 7 werkdagen op transport gezet.
  • Snel; € 19.90 binnen Nederland en € 39.90 binnen België. De order wordt onmiddellijk bij de productie ingepland. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt deze productie vrijgegeven. Uw bestelling wordt hierna binnen 1 tot 3 werkdagen op transport gezet.
  • Spoed; € 29.90 binnen Nederland en € 95.-- binnen België.  Zodra u kiest voor afrekenen kunt u ook voor de optie spoed kiezen; uw bestelling wordt dan tussen reeds geplande productie ingevoegd. In de daarna volgende pagina heeft u ruimte om de datum aan te geven wanneer u de zending in huis wilt hebben. Lukt dit niet neemt de planning contact met u op om hiervoor een oplossing te vinden.
  • Ophalen; Kosteloos en doorgaans snel af te spreken. We moeten dit wel even van te voren kortsluiten en gaan hier flexibel mee om.
  • Workshop; Gratis, dit kan alleen in combinatie van een bestelling. U neemt direct uw aankoop mee naar huis. Voor de workshop moeten we tijd en een afspraak inplannen. (0.5 tot 1.5 uur) Workshops worden vaak in de morgen of in de avond gegeven.

Technischebladen

Veiligheidsbladen