Ons nieuwe adres is: Aalbosweg 39A, 8171 MA, Vaassen.
Let op: De showroom van Decochip wordt verbouwt, hierom is bezoek momenteel uitsluitend op afspraak mogelijk.

Contact

Decochip is een productie bedrijf en werkt vanuit verschillende locaties. Op de fabriek mogen wij u niet ontvangen omdat daar ook voor "bekende merk fabrikanten" wordt geproduceerd. Dit is contractueel vast gelegd.

Het afhaal depot is samen met de showroom gelegen in het mooie buitengebied van Vaassen. We beschikken over een compacte ruimte, hier worden tevens workshops gegeven en orders verpakt, door transporteurs geladen. Het depot in Vaassen is niet altijd bemand. Daarnaast beschikken wij hier over een beperkte voorraad. U kunt uw bestellingen afhalen, mits vooraf aangegeven. Wij zorgen dan dat uw order compleet voor u klaar staat. Een vers kop koffie voor aanvang van de terugreis is altijd te regelen!

Wilt u de showroom bezoeken, geef het dan even door, dan voorkomen we dat u voor gesloten deur komt. Het werkt vaak sneller en en soms makkelijker om u een monster per post toe te zenden. Als u per mail (info@decochip.nl) aangeeft om welk product het gaat en uw adres doorgeeft, sturen we u dit vrijblijvend toe.

Schaft u producten aan, kunt u kosteloos gebruik maken van een op maat gesneden workshop, u kunt dan direct uw bestelling mee nemen. Zonder aankoop geven wij geen workshop. U kunt bij afronding van uw bestelling aangeven dat u de workshop wilt volgen. Hiervoor nemen wij contact op om hiervoor een geschikte tijd in te plannen (vaak in de morgen of in de avond). zie ook workshop

U kunt ons natuurlijk mailen, maar wij staan u ook graag per telefoon (0578-561283) te woord. Onze klantenservice is voor algemene vragen tijdens werkdagen  van 8.30 tot 17.30 uur bereikbaar. Desgewenst verbinden zij u door of neemt een specialist contact met u op.
info@decochip.nl

Herroepingsrecht, recht van retourneren;
Bij levering van producten:
Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.