Retourneren


Bij levering van producten op kleur of per m² is het volgende van toepassing:
*Uitsluiting van het herroepingsrecht is geldig voor producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht, overeenkomstig uit specificaties van de consument (de keur en hoeveelheden). Dit omdat er spraken is van maatwerk. Wij kunnen op maat of op kleur geproduceerde producten dan ook vaak niet meer verkopen binnen de houdbaarheidsdatum. Wel kunt u natuurlijk altijd overleggen of er een oplossing gezocht kan worden.

Bij producten die niet vallen onder de categorie maatwerk, (handgereedschap en vloerverwarming):
Om te retourneren, kunt u een mail sturen naar info@decochip.nl, als het ordernummer is vermeld en de desbetreffende producten die u wilt retourneren, kunnen we u verder van dienst zijn.

Officiële informatie:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@decochip.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

*Uitsluiting van het herroepingsrecht is geldig voor producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht, overeenkomstig uit specificaties van de consument (de keur en hoeveelheden).