Epoxy coating

Epoxy coating is een afdeklaag van het populaire materiaal epoxy. Deze thermohardende kunststof wordt met name veel gebruikt epoxy coatingals wandcoating of vloercoating met nauwelijks onderhoud. Op de website van Decochip vindt u een groot en gevarieerd aanbod binnen deze productcategorie, waarmee u uw woning of industriële omgeving exact naar eigen uw eigen smaak kunt maken.

Erg populair is tegenwoordig de transparante variant van epoxy coating; de PU betonlook coating. Deze kan onder meer gebruikt worden om een wand, vloer of garage een hippe betonlook te geven. Decochip biedt u de keuze uit transparante betonlook coating in verschillende stijlen zoals zijde-mat, hoogglans en ultra-mat.

Uiteenlopende voordelen

epoxy coatingEpoxy coating is zeer breed toepasbaar en wordt met name vaak gebruikt als afdeklaag voor vloeren en wanden. Deze vloercoating is stofvrij, hygiënisch, onderhoudsvriendelijk, naadloos, slijtvast, veilig, vloeistofdicht en extreem snel en hoog belastbaar. Op de website van Decochip vindt u een breed scala aan kleuren.

Niet alle epoxy is makkelijk verwerkbaar, maar de speciale coating van Decochip is dat juist wel. Nog nooit eerder was het zo gemakkelijk dit materiaal aan te brengen. Bij onze epoxy coating pakketten is de coating zeer dun na het mixen en kan de coating gewoon in gedeelten op de vloer worden geschonken en met de roller en kwast worden verdeeld. Kijk ook eens op de filmpjes van de vakman en zie hoe eenvoudig de klus is en vooral ook; hoe snel dit werkt!

Gebruik als wand- en vloercoating

Epoxy vloer coating wordt niet alleen veelvuldig toegepast in woningen, maar ook in industriële ruimtes. Een epoxy coating heeft een zeer hoge duurzaamheid en belastbaarheid en is hierdoor ideaal voor industriële toepassingen. Voor gebruik in woningen is dit dus ook een zeer solide oplossing. Kiest u voor de epoxy gietvloer, zal het eindresultaat stekker zijn, epoxy coatingnog sterkere, grotere slijtlaag) maar ook duurder (gemiddeld factoor 2 to 3 hoger in prijs)

Wilt u niet alleen op uw vloer, maar ook op uw wand een beschermlaag aanbrengen? Dit is een goed idee, met name in een industriële setting waar hoge eisen worden gesteld aan zaken zoals hygiëne en veiligheid. Daarnaast ziet een naadloze wand er ook in een woning over het algemeen zeer trendy uit. Denk ook aan de badkamers. Een afdoende oplossing voor de badkamer; zelfs in de douchecabine deze naadloze afwerking!

Epoxy coating badkamer of garage nodig?

De specialisten van Decochip hebben jarenlange ervaring in het vakgebied en beantwoorden graag al uw vragen. Wilt u een epoxy coating in uw badkamer of garage? Dan moet uw materiaalkeuze hierop afgestemd worden. Ook voor industriële toepassingen adviseren wij u graag over de specifieke eisen waar uw vloercoating aan moet voldoen.

epoxy coatingBij elke bestelling kunt u bovendien kiezen voor een gratis levering aan huis of een gratis workshop. Kiest u voor de laatste optie, volgt er een kosteloze workshop op afspraak waarin alle materialen die u heeft aangeschaft in behandeld worden waarbij u deze zelf kunt testen en in praktijk kunt brengen. Het spreekt voor zich dat dit onder deskundige begeleiding gebeurd. Na afloop van de workshop staat uw bestelling klaar en kunt u thuis gelijk aan de slag!

Decochip maakt elke bestelling apart op kleur en in de juiste hoeveelheid voor u. Zo weet u zeker dat het aanbrengen zeer eenvoudig is en dat er geen sprake is van grote kleurafwijkingen. Wilt u meer informatie over onze producten of gunstige leveringsvoorwaarden? Bel vrijblijvend naar 0578-561283 of mail ons op info@decochip.nl.