Epoxy vloer

Een epoxy vloer wordt gemaakt van het veelzijdige materiaal epoxy. Dit is een thermohardende kunststof die niet alleen gebruikt wordt als coating voor vloeren, epoxy vloermaar in veel gevallen ook voor wanden. Decochip biedt u de keuze uit een ruim assortiment van epoxyvloer coating, waarmee u de vloer in uw industriële ruimte of woning duurzaam en nagenoeg onderhoudsvrij kunt maken.

Het uiterlijk van zo’n vloer is vaak erg strak en daarom zeer populair onder designers. Een epoxy gietvloer in 2 of meer kleuren (ook wel kunststof betonlook vloer) is tegenwoordig helemaal trendy. Alternatief is de minerale betonlook vloer, met minder kleur mogelijkheden maar met meer authentieke basic uitstraling. Bij Decochip kunt u kiezen uit transparante betonlook epoxy vloercoating in uiteenlopende stijlen zoals glimmend, hoogglans, zijde-glans en zijde-mat.

Bij uitstek geschikt voor zowel woning als bedrijf

Een epoxy vloer biedt diverse grote voordelen ten opzichte van andere soorten vloeren. Dit type ondergrond is onderhoudsvriendelijk, stofvrij, slijtvast, naadloos, hygiënisch, vloeistofdicht, epoxy vloerveilig en extreem hoog en snel belastbaar. In de webshop van Decochip vindt u vloercoating in uiteenlopende kleuren en stijlen.

Sommige epoxy vloeren zijn lastig verwerkbaar, maar dat geldt gelukkig niet voor die van Decochip. Het aanbrengen van onze coating is werkelijk heel eenvoudig. Een goed voorbeeld zijn onze gietvloer pakketten met zelf-nivellerende epoxy die u snel kunt verdelen met een rol-gietvloerkam. Nog even doorrollen met een prikrol en u bent klaar! En de epoxy coating pakketten zijn nog eenvoudiger; gewoon met roller en kwast aanbrengen. Kijk eens op de pagina met de filmpjes van de vakman

Epoxyvloer: ideaal als gietvloer in badkamer en andere ruimtes

Of u nu een vloer nodig heeft in uw woning of juist in een industriële omgeving, er is altijd wel een ondergrond die aansluit op uw persoonlijke wensen.epoxy vloer Wat alle epoxy vloeren gemeen hebben, zijn hun hoge belastbaarheid en duurzaamheid. Dit maakt ze geschikt voor een diversiteit aan toepassingen en zorgt ervoor dat u de kosten van uw gietvloer op termijn altijd terugverdient.

Daar waar de ene vloer geschikt is voor industrieel gebruik, is de andere geoptimaliseerd voor gebruik in woningen. Varianten voor in de industrie blinken vaak uit in chemische of mechanische belasting en veiligheid. Epoxy vloeren voor woningen leggen vaak de nadruk de vele kleurmogelijkheden, kleurechtheid en de optische uitstraling en bovendien vallen ze positief op door hun naadloze uiterlijk.

Epoxy gietvloer of betonlook vloer nodig?

De experts van Decochip werken al jarenlang met uiteenlopende ondergronden en voorzien u graag van advies op maat. Wilt u een gietvloer in uw badkamer of een betonlook voer in uw bedrijfsruimte? Wij vertellen u exact welke coating u nodig heeft. Bovendien zijn wij op de hoogte van de regelgeving op het gebied van epoxy vloeren in diverse sectoren.

epoxy vloer

Elke bestelling bij Decochip wordt apart op kleur en in de juiste hoeveelheid voor u gemaakt. Hierdoor wordt het aanbrengen zeer eenvoudig en komen de kleuren precies overeen met uw wensen. Uiteraard kunt u daarnaast rekenen op een snelle levering. Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Laat het ons weten via info@decochip.nl of bel naar 0578-561283.