Gietvloer

  Alle kleuren leverbaar, mat en glans.
 Professionele kwaliteit, zeer zelfnivellerend
Eenvoudig aan te brengen

Gietvloeren zijn bij ons per m² te bestellen, de producten worden dan op maat voor u afgewogen en hierdoor is men vaak goedkoper uit.
Er zijn twee soorten basisgrondstoffen die wij toepassen: de Epoxy en PU, beide hebben andere eigenschappen.
Verder hebben we een tal van opties als verschillende toplagen en bijvoorbeeld een 2 kleurige gietvloer.

Epoxy Gietvloer:

- Harde grondstof
- Geschikt steenachtige ondergronden
- Ook voor industrieel gebruik geschikt

PU Gietvloer:

- Flexibele grondstof
- Geschikt voor houten en steenachtige ondergronden
- Goed isolerend en biedt dus meer comfort

Een gietvloer is een afwerk vloer (gemiddeld 1.5 tot 2 mm dikte) die op een bestaande dragende vloer wordt gegoten. Kenmerkend is het strakke eind resultaat zonder z.g.n. "rol structuur ook sinaasappelhuid" genoemd. Gietvloeren worden in de meeste gevallen gemaakt van de materialen epoxy of polyurethaan (PU). Een epoxy vloer is vanwege zijn hoge belastbaarheid en hygiëne bij uitstek geschikt voor industrieel gebruik, terwijl een PU variant elastischer is en ook vaak in woonhuizen wordt toegepast.

Prima te combineren met onze elektrische vloerverwarmingsmatten. Eenvoudig in onder de gietvloer aan te brengen en met een kleine investering geregeld! (informeer naar de mogelijkheden en zie ook de gebruiksaanwijzing).

Decochip heeft een breed assortiment gietvloer pakketten van beide typen materialen. Wij bieden u aantrekkelijke prijzen, waardoor u de kosten voor uw ondergrond zeer laag kunt houden.

Wilt u een gietvloer in uw badkamer of in een andere ruimte met een extreme vochtbelasting? Ook dan bent u bij Decochip aan het juiste adres.

Gietvloer aanbrengen heel eenvoudig met of zonder workshop

gietvloer huiskamerGietvloeren zijn niet alleen veelzijdig, maar zijn bovendien zeer gemakkelijk aan te brengen. Een epoxy gietvloer van Decochip is zo soepel en vloeibaar, dat deze zelf-nivellerend is. U schenkt de vloeistof in gedeeltes uit en verdeelt alles daarna eenvoudig met een rol-gietvloerkam. Hierna rolt u door met de prikrol en is uw bodem gereed!

De verwerking van dit type vloer gaat dan ook veel sneller dan bij ouderwetse gietvloeren. Ook is minder ervaring vereist voor een goed eindresultaat. Het aanbrengen van een PU gietvloer wordt als eenvoudig ervaren door veel doe-het-zelvers. Houd bij alle 2 component producten echter wel rekening met een de verwerkingstijd. Zodra A en B is gemend moet u er klaar voor zijn om het product aan te brengen.

Bij een bestelling kunt u kiezen voor een gratis levering aan huis of een gratis workshop. In dat laatste geval wordt onder deskundige begeleiding met de zelfde soort producten gewerkt als in uw aankoop zitten. Na afloop van de workshop staat uw bestelling klaar die u direct zelf mee naar huis kunt nemen.

In plaats van de workshop bieden ook de instructie video's en gebruiksaanwijzingen uitkomst. Toch nog vragen, kijk dan eerst even onder "veelgestelde vragen. 

De beste gietvloer kiezengietvloer industrie

De gietvloeren bij Decochip zijn nooit een slechte keuze, of u nu voor PU kiest of voor epoxy. Toch bepaalt de gewenste toepassing welk materiaal het best geschikt is voor uw specifieke behoeften. Een epoxy gietvloer is slijtvast, veilig, onderhoudsvriendelijk, naadloos, stofvrij, vloeistofdicht, hygiënisch en snel en extreem hoog belastbaar.

Dit zijn allemaal ideale eigenschappen voor industriële toepassingen of gebruik in natte ruimtes. PU varianten daarentegen zijn flexibeler en iets voordeliger in prijs. Dit maakt een PU gietvloer bij uitstek geschikt voor houten  vloeren.

Denk ook aan een combinatie met onze elektrische vloerverwarmingsmatten. Voordelig en functioneel!

Kosten: lage prijzen bij Decochip

De medewerkers van Decochip bezitten veel kennis en expertise op het gebied van gietvloeren. Heeft u vragen over het zelf aanbrengen? Wij vertellen u graag alles wat u moet weten en informeren u desgewenst over de specifieke wetgeving in uw sector. Zo weet u zeker dat uw ondergrond voldoet aan de strengste eisen voor industriële toepassingen.

Bij elke bestelling kunt u bovendien kiezen voor een gratis levering aan huis of een gratis gietvloer workshop. Kiest u voor de laatste optie, volgt er een kosteloze workshop op afspraak waarin alle materialen die u heeft aangeschaft in behandeld worden. Hierbij kunt u deze zelf testen en vervolgens in praktijk kunt brengen. Het spreekt voor zich dat dit onder deskundige begeleiding gebeurt. Na afloop van de workshop staat uw bestelling klaar en kunt u thuis gelijk aan de slag!

Als u een bestelling plaatst bij Decochip, wordt deze exact op basis van uw wensen samengesteld. Hierdoor kunt u rekenen op voldoende materiaal, de juiste kleuren en een optimale verwerkbaarheid. Bovendien bent u verzekerd van een snelle levering. Wilt u meer informatie over onze artikelen of de prijzen die wij hanteren? Mail dan naar info@decochip.nl of bel ons op 0578-561283.