Elektrische vloerverwarming

Snelle levering

Gratis zending v.a. €50 (NL)

Professionele kwaliteit

Waarom kiezen voor Decochip elektrische vloerverwarming?
Decochip is ruim 70 jaar actief in vloer afwerkingsproducten. Ook de elektrische vloerverwarming wordt al jarenlang met succes geleverd. Decochip laat zelf de verschillende vloerverwarmingssystemen produceren, hierdoor kunnen de producten tegen zeer scherpe prijzen en uit voorraad geleverd worden.


Zelf uw vloerverwarming leggen?
De vloerverwarmingsproducten zijn erg gebruiksvriendelijk. Ons personeel staat graag voor u klaar om de nodige instructies te geven. Ook zijn er diverse instructievideo’s beschikbaar hoe de systemen te plaatsen zijn. De bedrading is eenvoudig aan te sluiten, maar officieel is het aansluiten van elektra het werk voor een elektricien.


Elektrische vloerverwarming warme voeten 
Elektrische vloerverwarming egaliseren 
Elektrische vloerverwarming in de badkamer 

Toepassingen
In bijna elke situatie biedt Decochip een geschikt verwarmingssysteem. Of het nou gaat om een gehele woonruimte, een badkamer, garage, caravan of een systeem wat direct onder een laminaatvloer kan. De verwarmingsmatten en verwarmingskabel zijn zeer geschikt voor onder een tegelvloer of onder een andere afwerking. Zie hieronder de verschillende systemen:
Elektrische vloerverwarming mat
Dit is het meest gebruikte verwarmingssysteem omdat het in veel gevallen het snelste is aan te brengen. Dit zijn zelfklevende matten van 50 cm breed die zichzelf vastplakken aan de ondergrond.


Geschikt om direct onder een tegelvloer te leggen. Of om af te gieten met een egaline, om hier vervolgens een vloerafwerking naar keuze overheen te leggen.


Elektrische vloerverwarming kabel
De losse kabel kan doormiddel van de montagestrips op de vloer bevestigd worden en daarmee ook in smalle hoeken gelegd worden of bij muren die schuin ten opzichten van elkaar staan. Ook is het mogelijk om bij houten plaatmateriaal sleuven te frezen waar de kabel ingeklemd kan worden. Een ander voordeel van de losse kabel is dat de banen dichter op elkaar of verder van elkaar af gelegd kunnen worden. Zo is er meer of minder vermogen per m² te kiezen.

Geschikt om direct onder een tegelvloer te leggen. Of om af te gieten met een egaline, om hier vervolgens een vloerafwerking naar keuze overheen te leggen.Folieverwarming
Dankzij het folie wat om de verwarmingskabel heen zit, hoeft dit systeem niet ingegoten te worden in egaline, omdat het zijn warmte egaal kwijt kan aan het oppervlak. Dit scheelt u dus werk in vergelijking met de andere systemen.

Dit systeem is alleen geschikt onder een vloerafwerking die los ligt op de ondergrond. Ideaal geschikt voor onder laminaat of pvc vloeren, tapijten of vinyl.Energiezuinige en duurzame oplossing
Sinds de afgelopen jaren is de vraag naar elektrische vloerverwarming extreem toegenomen. De verwachting is, dat de komen de jaren steeds meer mensen zullen overstappen naar elektrische verwarming door politieke beleidsvoering en de stijgende gasprijs.

Heeft u zonnepanelen? Dan is elektrische vloerverwarming helemaal interessant, zo kunt u uw eigen stroom gebruiken om de vloer te verwarmen.Stroomverbruik
Het maximum vermogen voor een hoofdverwarming is 150W/m². Dit is het vermogen wanneer de vloer nog koud is en u deze volledig gaat verwarmen. Wanneer de ruimte op temperatuur is, zal de verwarming intervalsmatig verwarmen, waardoor deze kort aan en uit schakelt. De gemiddelde vloertemperatuur blijft dan stabiel en het stroomverbruik is dan ook veel lager dan het maximum vermogen & stroomverbruik.


Energie besparen met de thermostaat
Wilt u maximaal kunnen besparen op uw energieverbruik? Kies dan voor een digitale thermostaat of een thermostaat met wifi. Hiermee heeft u de mogelijkheid tijden aan te geven dat de vloer moet verwarmen. Zo hoeft de verwarming niet onnodig aan te staan.


Hoge kwaliteit en garantie
Door de jaren heen heeft onze elektrische vloerverwarming zichzelf bewezen als een vrijwel probleemloos product! Er is daarom ook van de fabriek uit 25 jaar garantie op de verwarmingsmatten en 2 jaar op de thermostaten. Wij zien dat veel bedrijven adverteren met lange garanties op vloerverwarming, echter blijkt vaak in de algemene voorwaarden dat dit toch NIET het geval is!  De installateur moet dan documentatie ondertekenen en foto’s maken tijdens de installatie. Hier is de consument dan niet van op de hoogte en hierdoor vervalt daar de garantie. Bij Decochip gaan we hier soepeler mee om. Wel is het lastig vast te stellen wat de oorzaak is van een probleem, er kan bijvoorbeeld een scheur in de ondervloer komen die een kabel beschadigt. Wij zullen m.b.t. dit product altijd meedenken in een coulante oplossing wanneer er een probleem optreed.


Elektrische vloerverwarming onder een Decochip gietvloer of betonlookvloer
Elektrische vloerverwarming onder een gietvloer is een duurzame en comfortabele combinatie. Dankzij de verschillende lagen in de vloer wordt de warmte optimaal verdeeld. Wilt u dus uw interieur veranderen en ziet u een strakke gietvloer of een industriële betonlook helemaal zitten? Bekijk dan de producten van Decochip. Wij zijn specialist in afwerkingsproducten voor vloeren en wanden en zijn inmiddels gecertificeerd om elektrische vloerverwarming met een gietvloer te leveren.


Dit heeft u nodig voor elektrische vloerverwarming onder een gietvloer of betonlook vloer
Kies uit de elektrische vloerverwarmingsmatten of de vloerverwarmingskabel. Gebruik het pakket “uitvlakken vloerverwarming” om de vloerverwarming te egaliseren. Nu is er een goede basis om een kunststofgietvloer of betonlook egaline aan te brengen. Hiernaast kunt u kiezen voor een gereedschapspakket voor de egaline en een gereedschapspakket voor de gietvloer.Persoonlijke advies voor uw elektrische vloerverwarming
Overweegt u om een gietvloer of betonlook vloer met of vloerverwarming bij Decochip te bestellen? Laat dan aan de hand van de eerdergenoemde factoren de kosten berekenen. Als u antwoord wilt op al uw vragen of meer informatie wilt ontvangen, neemt u dan contact met ons op. U bereikt ons via 0578-561283 en info@decochip.nl