Vloerverwarming

Standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden

Scherpe prijzen & Snelle levering

Professionele en duurzame kwaliteit


Elektrische vloerverwarming onder een gietvloer is een perfecte oplossing. Dankzij de verschillende lagen in de vloer wordt de warmte optimaal verdeeld. Wilt u dus uw interieur veranderen en ziet u een betonlook helemaal zitten? Bekijk dan de producten van Decochip. Wij zijn specialist in afwerkingsproducten voor vloeren en wanden en zijn inmiddels gecertificeerd om elektrische vloerverwarming met een gietvloer te leveren.
Profiteer van diverse voordelen met vloerverwarming onder uw gietvloer of betonlook vloer.
Het toepassen van elektrische vloerverwarming onder een gietvloer of betonlook vloer van Decochip biedt voordelen voor u. Wij hebben een aantal van deze voordelen voor u op een rij gezet:

  • Elektrisch verwarmen is een duurzame oplossing een dus en investering voor de toekomst. Zeker als u gebruik maakt van groene energie.
  • Door de lage warmteweerstand van een gietvloer is er minder warmte nodig om uw woonruimte te verwarmen, waardoor u op de energiekosten bespaart. 
  • Elektrische vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte onder een gietvloer of betonlook vloer, waardoor het overal even warm is.

 

Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming voor gietvloeren en betonlook vloeren; heel eenvoudig aan te brengen

Vandaag de dag kiezen steeds meer mensen voor elektrische vloerverwarming onder een gietvloer. Dat is niet zo vreemd, want het zorgt voor een optimale warmteverdeling en het energieverbruik is laag. Maakt u ook deze overweging? Als gecertificeerd leverancier van gietvloeren met vloerverwarming doet u er goed aan om de mogelijkheden van Decochip te bekijken.

Maak kennis met de voordelen van vloerverwarming onder een gietvloer of betonlook vloer. Voordat u vloerverwarming onder een gietvloer aanbrengt, wilt u meer weten over de voordelen. Allereerst is een gietvloer of betonlook vloer een dunne vloer, waardoor de ruimte die voorzien is van vloerverwarming snel verwarmd is en er minder warmte nodig is om de woonruimte te verwarmen. Een hoog rendement en eenvoudige installatie op het lichtnet, zonder kans op lekkage van water! Daarnaast is het overal even warm, omdat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Bovendien heeft vloerverwarming een bevorderend effect op de luchtvochtigheid en luchtcirculatie. Het draagt dus bij aan een betere leefomgeving.

Ook de oplossing voor ruimtes waarbij de rol van 50 breed niet handig is. Decochip levert ook de verwarmingskabel los, zonder mat. Bij een ruimte waarbij de 50 cm breede mat niet handig is, of waarbij het oppervlak heel grillig is (bijv. een caravan of kleine badkamer), hebben wij ook een goede oplossing. Hierbij gebruikt u de zelfde kabel, maar dan zonder onder bewapeningsmat. U bepaald hierbij zelf de onderlinge afstand van de kabel en kunt zo de gehele vloer zeer economisch benutten.

 


Elektrische vloerverwarming voor tegelvloeren; zeer concurrerend!

Een verwarmde tegelvloer is tegenwoordig helemaal trendy. Juist ook in de renovatie markt bieden wij dit aan tegen hele voordelige prijzen. Onze elektrische vloerverwarming voor tegel vloeren is geschikt voor gebruik in zowel droge als natte ruimten.
De aansluiting is eenvoudig en aanbrengen is kinderspel. Steeds als u de rol heeft uitgerold en het lijmbed heeft aangebracht gaat er een rij tegels op. Zo werkt u rij voor rij de vloer af.

Bekijk snel onze scherpe prijzen; elektrische vloerverwarming wordt geleverd incl. thermostaat. Immers zonder thermostaat is de werking niet mogelijk!

Overweegt u om een gietvloer of betonlook vloer met of vloerverwarming bij Decochip te bestellen? Laat dan aan de hand van de eerdergenoemde factoren de kosten berekenen. Als u antwoord wilt op al uw vragen of meer informatie wilt ontvangen, dan neemt u contact met ons op. U bereikt ons via 0578-561283 en info@decochip.nl.

 

Vloerverwarming op water

Kiest u liever voor de conventionele vloerverwarming met slangen en water, aan te sluiten op de ketel, dan is ook dit uitstekend te combineren met onze gietvloeren en betonlook egalines!

Er zijn verschillende systemen met ieder een eigen voor en nadeel.

Uponor vloerverwarming