Epoxy

Epoxy is een thermohardende kunststof met uiteenlopende toepassingen. Het gebruik van het materiaal is met name populair alsepoxy vloercoating of als wandcoating met weinig onderhoud. Decochip biedt u de keuze uit een breed assortiment, zodat u uw vloeren en wanden precies naar eigen wens kunt afwerken.

Streeft u naar een trendy betonlook voor zaken als een vloer, muur, aanrechtblad of nieuwe badkamer? Ook dan bent u bij Decochip aan het juiste adres. Wij verkopen onder meer transparante betonlook coating, waarmee de handige doe-het-zelver in een handomdraai de mooiste resultaten bereikt.

Voordelen van epoxy

epoxyEpoxy is een veelzijdig materiaal dat zowel voor muren als vloeren vele voordelen heeft. Het is onder meer veilig, slijtvast, vloeistofdicht, hygiënisch, snel belastbaar, onderhoudsvriendelijk, stofvrij, naadloos en extreem hoog belastbaar. Natuurlijk kunt u bij Decochip kiezen uit coating in een verscheidenheid aan kleuren. Alle Epoxy en PU harsen van Decochip zijn vrij van oplosmiddelen en vallen al jaren volledig binnen de arbo richtlijnen.

In tegenstelling tot andere winkels, verkopen wij epoxy van hoge kwaliteit die eenvoudig te verwerken is. Hierdoor wordt het gieten werkelijk een fluitje van een cent. Onze gietvloer pakketten bevatten soepele en vloeibare epoxy die zelf-nivellerend is. Het hoeft alleen verdeeld en doorgerold te worden met een rol-gietvloerkam en een prikrol. Heel eenvoudig!

Epoxy vloer of wand nodig?

Epoxy vloeren zijn tegenwoordig zeer geliefd: niet alleen voor woningen, maar ook in de industriële sector. Gietvloeren van het materiaal zijn uitermate slag- en stootvast en zijn hierdoor geschikt voor gebruik in industriële omgevingen. Er bestaan ook samenstellingen die meer elasticiteit en comfort bieden. Dit is met name ideaal voor toepassing in woningen.

Ook epoxy wandcoating biedt uiteenlopende mogelijkheden. Dankzij de hoge belastbaarheid en hygiëne is dit een uitstekend materiaal voor wanden in magazijnen en ruimtes waar hygiëne van groot belang is. In een binnenhuis interieur oogt een dergelijke wand ook uitermate strak, aangezien er geen sprake is van naden.

epoxy

Zoekt u een oplossing voor een naadloze afwerking in de badkamer? Het standaard epoxy kleurcoating 3 laag systeem, aangevuld met de PU toplaag extra zwaar, gewoon met roller en kwast aanbrengen en u kunt er jaren tegen!

Epoxy coating kopen? Win vrijblijvend advies in

gereedschap spijkerschoenenDe medewerkers van Decochip beschikken over langjarige ervaring en adviseren u graag over de mogelijkheden in uw specifieke situatie. Een epoxy coating moet namelijk afgestemd worden op de toepassing. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de regelgeving in elke sector, zodat u zeker weet dat uw epoxy wand aan de geldende eisen voldoet. Daarnaast hebben wij door onze vele ervaring voor bijna eenieder handige tips en tricks.

Elke bestelling wordt apart op hoeveelheid en kleur voor u gemaakt. Dit garandeert u voldoende materiaal van een "vers" product dat optimaal verwerkbaar is en nauwelijks kleurafwijkingen bevat. Uiteraard bent u verzekerd van een zeer snelle levering. Wilt u meer informatie over onze producten? Mail dan naar info@decochip.nl of bel ons op 0578-561283.