Elektrische vloerverwarming losse kabel

Standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden

Scherpe prijzen & Snelle levering

Professionele en duurzame kwaliteit

Vloerverwarming onder een gietvloer is een perfecte oplossing. Dankzij de verschillende lagen in de vloer wordt de warmte optimaal verdeeld. Wilt u dus uw interieur veranderen en ziet u een betonlook helemaal zitten? Bekijk dan de producten van Decochip. Wij zijn specialist in afwerking producten voor vloeren en wanden en zijn inmiddels gecertificeerd om vloerverwarming met een gietvloer te leveren. Vanaf €69.-- per kabel!
Profiteer van diverse voordelen met vloerverwarming onder uw gietvloer
Het toepassen van vloerverwarming onder een gietvloer van Decochip biedt een aantal voordelen voor u. Wij hebben een aantal voordelen voor u op een rij gezet:

 • Door de lage warmte weerstand van een gietvloer is er minder warmte nodig om uw woonruimte te verwarmen, waardoor u op de energiekosten bespaart.
 • Dankzij de losse kabel bent u vrij om de onderlinge afstand van de kabel en de vorm van de vloer zelf te bepalen om zo efficiënt mogelijk te werken.
 • Vloerverwarming verbetert de luchtcirculatie in uw woning en heeft u minder last van stof.
 • Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte onder een gietvloer, waardoor het overal even warm is.
electrische vloerverwarming gietvloer en betonlook vloer

Losse kabel per meter

Komt de maat van de rollen vloerverwarminsgmatten van 50 cm breed niet goed voor u uit? Dan kunnen wij de kabel ook los leveren. U bet hiermee vrij om de vorm en afmeting van de vloer zelf te bepalen en op maat aan te brengen. En het is ook nog eens iets voordeliger!

Eenvoudig installeren

De kabel heeft een vermogen van een 18 watt per m². Gebruikt u binnen Nederland de vloerverwarming als hoofd verwarming, dan moet u rekenen dat u ongeveer een 150 watt per m² aan capaciteit nodig heeft. Is de ruimte meer of minder geïsoleerd, dan moet u dit verbruik bijstellen. 
Eenvoudig de kabel uitrollen en waar nodig tijdelijk vast zetten. De eerste stap is gezet!

Eenvoudig afwerken

Komt er een kunststof gietvloer op, dan de structuur van de verwarmingsmat eerst 1 x voor-rollen met de epoxy schraaplaag (1 kg per m²) en na droging afgieten (+/- 5 tot 7 kg per m²) met de epoxy schraaplaag, gevuld met vuur gedroogd zilverzand. (PU schraaplaag is niet verstandig, dit isoleert te veel en vertraagt de warmte doorgifte) Hierna kan de kunststof gietvloer er op met doorgaans de toplaag (matte uitstraling). Onder de opties direct mee bestelen.

Wordt het eindresultaat een egaline betonlook vloer. Dan de speciale 2 component grondering 1 x dik aanbrengen (+/- 1 kg per m²), en na droging afgieten met de cementgebonden egaline dan wel op houten plaatmateriaal of anhydrietvloeren met de gipsgebonden egaline +/- 8 tot 10 kg per m². Hierna volgt de betonlook egaline naar keuze met de transparante betonlook coating.

Elektrische vloerverwarming losse kabel vanaf €69.-- met gratis theromstaat

 • Gratis thermostaat en gratis sensor.
 • Maximaal vermogen 18 watt per meter!
 • Minimale vloerverhoging van 4mm
 • Onder (betonlook) egaline, gietvloeren, plavuizen
 • Onder hiervoor geschikte vloerbedekking (als tapijt/zeil/laminaat) i.c.m. folie of egaline
 • Uitrollen en zeer makkelijk te plaatsen
 • Verwarming via groene stroom mogelijk
 • Korte verwarmingstijd.

Zien we u binnenkort?

Heeft u interesse om onder uw gietvloer elektrische vloerverwarming aan te brengen? Of mogelijk wilt u eens overleggen over het vermogen of de capaciteit ... Kom dan gerust eens langs in onze showroom aan de Hofsemolenweg 8 in Vaassen. Maak hiervoor een afspraak en voorkom dat u voor een gesloten deur staat. U kunt ook online alle producten voor uw nieuwe elektrische vloerverwarming bestellen. Heeft u op voorhand vragen of wilt u bij ons langskomen? Bel naar 0578-561283 of mail naar info@decochip.nl.Bestel hier de egaline betonlook vloeren met de transparante betonlook coating, maar bestel de onderlaag bij de onderstaande opties mee.

  Levertijd:1-5 dagen
Bestel

maten elektrische vloerverwarming kabel


De kabel heeft een vermogen van een 18 watt per m². Binnen Nederland de vloerverwarming als hoofd verwarming gebruiken: +/-een 150 watt per m². Voor een bijverwarming is 80 tot 100 gram per m² gebruikelijk. Is de ruimte meer of minder geïsoleerd, dan moet u dit verbruik bijstellen. 
Eenvoudig de kabel uitrollen en waar nodig tijdelijk vast zetten.

Doorgaans uit voorraad leverbaar

Thermostaat en sensor gratis bijgeleverd

 •   135 watt +/-  7 meter €   69.-- + gratis thermostaat+sensor
 •   200 watt +/- 11 meter €   99.-- + gratis thermostaat+sensor
 •   400 watt +/- 22 meter € 119.-- + gratis thermostaat+sensor
 •   600 watt +/- 33 meter € 139.-- + gratis thermostaat+sensor
 •   800 watt +/- 44 meter € 179.-- + gratis thermostaat+sensor
 • 1100 watt +/- 61 meter € 239.-- + gratis thermostaat+sensor

Grotere maten op aanvraag.

Keuze van soort thermostaat.

Hiernaast kunt u aangeven of u i.c.m. de vloerverwarming, de standaard thermostaat wenst, of liever de variant met weekprogramma of via de Wifi aangestuurd kan worden.

Uitvlak materiaal meebestellen:

  Levertijd:1-5 dagen
Bestel