Uitvlakken vloerverwarming per m²

Decochip
    Levertijd:1-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Met dit pakket kunt u de vloerverwarming uitvlakken. Zo kan bijvoorbeeld: de gietvloer, coating of het laminaat etc over de vloerverwarming worden geplaatst.


Inhoud pakket: grondering, fixeermiddel en egaline

Totale dikte: 10mm

Klik op de klik hier knop en dan op ''meer'' voor meer informatie.De vloerverwarmingsmatten zijn prima rechtstreeks te gebruiken onder een tegelvloer. Echter bij andere afwerkingen dient de vloerverwarming eerst uitgevlakt te worden.

Bijvoorbeeld bij: Een gietvloer, coatingvloer, betonlook egaline, laminaat, tapijt.

Hiervoor zijn twee opties beschikbaar:

Grondering, fixeermiddel en egaline:
Dit is de voordeligste oplossing, niet geschikt voor in de inloopdouche of extreem vochtige ruimten.

Aanbrengen:
1: Grondering, met roller en kwast over de vloer te verdelen.
2: Vloerverwarmingsmatten zijn hierop vast te plakken.
3: Het 2c epoxy fixatiemiddel kan worden gebruikt om de mat extra te fixeren, om zo te voorkomen dat de bochten van de kabel omhoog gaan staan bij het gieten van de egaline.
4: De egaline kan nu worden aangebracht, zorg voor de juiste hoeveelheid water, het geheel zal op een laagdikte van 7mm komen.

Epoxy impregneer fixeermiddel en schraplaag:
Deze is ook geschikt voor in de inloopdouche of vochtige ruimten.

Aanbrengen:
1: Epoxy impregneer, met roller en kwast over de vloer te verdelen.
2: Vloerverwarmingsmatten zijn hierop vast te plakken.
3: Het 2c epoxy fixatiemiddel kan worden gebruikt om de mat extra te fixeren, om zo te voorkomen dat de bochten van de kabel omhoog gaan staan na het aanbrengen van de schraplaag.
4: De schraplaag kan nu worden aangebracht, Het B component kan bij de A in de emmer worden gemengd met een boormachine en korfmenger, daarna kan de C (zilverzand) erbij en doorgemengd worden. Het geheel zal op een laagdikte van 7mm komen.

Bij beide systemen is op de verpakking van de producten vermeld hoe deze te gebruiken zijn. Ook vindt u hier de droogtijd per product.