Coating

Alle kleuren leverbaar

Professional kwaliteit 2 Componenten Epoxy 

Eenvoudig zelf aanbrengen

Coating of gietvloer?
De twee componenten epoxy vloercoating is kwalitatief en qua kleuren goed vergelijkbaar met een gietvloer, maar een stuk voordeliger. Wel krijgt u een strakker eindresultaat bij een gietvloer omdat deze een dikkere laag biedt dan een vloercoating. Ook de rolstructuur is bij een gietvloer niet zichtbaar.


Keuze voor een coating:
Als u een moderne, voordelige en onderhoudsvriendelijke vloer voor uw woning, kantoor, showroom, winkel of bedrijfshal wilt, biedt een vloercoating de uitkomst. Een vloercoating is een dunne toplaag van kunststof bestaande uit meerdere lagen, die u over uw bestaande vloer aanbrengt. U bestelt uw gewenste vloercoating eenvoudig online in de webshop van Decochip.

2c coating aanbrengen
Waarom kiezen voor een coating van Decochip?
- Sinds 1950 zijn wij actief in de vloerafwerking en voeren al ruim 25 jaar coating systemen binnen het assortiment.- De producten zijn echt per m² leverbaar, hierdoor hoeft u niet meer te betalen dan nodig en hoeft er geen materiaal verloren te gaan.- Profiteer van scherpe prijzen en een snelle levering, doordat er rechtstreeks vanuit de productie geleverd kan worden.

Vloercoating voor uiteenlopende toepassingen:

Met een vloercoating profiteert u van vele voordelen. Zo is het gemakkelijk in onderhoud, sterk, stijlvast en leverbaar in talloze varianten. Bij Decochip heeft u de keuze uit verschillende vloercoating pakketten en losse blikken voor uiteenlopende toepassingen. Weet u niet precies welke vloercoating u nodig heeft? Wij voorzien u graag van advies, zonder dat u ergens aan vast zit. Dat maakt het voor u een stuk gemakkelijker.

Vloercoating aanbrengen met een vloerverwarming?
Vloercoatings zijn prima te combineren met elektrische vloerverwarming, wel zal eerst de vloerverwarming geëgaliseerd moeten worden. Dit omdat er voldoende laagdikte nodig is om de vloerverwarming te overgieten. In dit geval kunt u kiezen voor de optie uitvlakken vloerverwarming en hier
overheen kan de epoxyvloercoating worden aangebracht.

Volg een workshop en wees maximaal voorbereid:

Voor vloercoating slaagt u bij Decochip. Wilt u zich maximaal voorbereiden? Wij bieden we een korte cursus of workshop aan. Nadat u een order heeft geplaatst kunt een optie voor bezorgen kiezen. Hier kiest u: afhalen met volgen van de workshop. Samen met u kiezen we een datum wanneer u uw product af komt halen en de workshop volgt. Houdt er rekening mee dat dit vaak in de ochtend of avond is. Voor vragen en meer informatie, belt u naar 0578-561283. Bekijk hier onze instructievideo’s voor de werkwijze.