Coating

Alle kleuren leverbaar

Professional kwaliteit 2 Componenten Epoxy 

Eenvoudig zelf aanbrengen

Als u een moderne en onderhoudsvriendelijke vloer voor uw woning, kantoor, showroom, winkel of bedrijfshal wilt, biedt een vloercoating de uitkomst. Een vloercoating is een dunne toplaag van kunststof bestaande uit meerdere lagen, die u over uw bestaande vloer aanbrengt. U bestelt uw gewenste vloercoating eenvoudig online in de webshop van Decochip.

Heynen Systems in Lelystad

Vloercoating voor uiteenlopende toepassingen

Met een vloercoating profiteert u van vele voordelen. Zo is het gemakkelijk in onderhoud, sterk, stijlvast en leverbaar in talloze varianten. Bij Decochip heeft u de keuze uit verschillende vloercoating pakketten en losse blikken voor uiteenlopende toepassingen. Weet u niet precies welke vloercoating u nodig heeft? Wij voor zien u graag van advies, zonder dat u ergens aan vast zit. Dat maakt het voor u een stuk gemakkelijker.

Volg een workshop en wees maximaal voorbereid

Voor vloercoating slaagt u bij Decochip. Wilt u zich maximaal voorbereiden? Daarvoor bieden we een korte cursus of workshop aan. Nadat u een order heeft geplaatst, geeft het scherm de bezorgsoort aan. Hierbij heeft u de keuze uit diverse manieren, waaronder: afhalen met volgen van de workshop. Samen met u kiezen we een datum wanneer u uw product af komt halen en de workshop volgt. Houd er rekening mee dat dit vaak in de ochtend of avond is. Voor vragen en meer informatie, belt u naar 0578-561283. U bekijkt hier onze instructievideo’s.