Epoxy mortel

Epoxy Mortel is bedoeld voor diepere gaten. Het is mogelijk om hiermee de zogenaamde holle plinten mee te maken. Mortel is voldoende flexibel en sterker dan een doorsnede beton! Voor grotere vlakken en diepere gaten is de egaline reparatie mortel voordeliger, maar scheur gevoelig!

In de technische bladen vindt u uitgebreide informatie en verwerking voorschrift.

Tip: In de impregneer natte impregneer, iets vuurgedroogd zilverzand strooien en laten drogen. De volgende dag los zand verwijderen. Op deze ruwe ondergrond laat de mortel zich makkelijk verdelen. Gebruik als hulpmiddel een voorwerp met de gewenste holling. (bijv. een bierflesje of een oude pollepel) Voor gladder eindresultaat na-strijken met nat gereedschap. (bijv. nat plamuurmes of lepel) In plaats van water kunt u u ook aan kwastje met de gereedschapsreiniger gebruiken. (gereedschapsreiniger spaarzaam toepassen!) Maar niet meer aan dan dat u in +/- 15 min. kunt verwerken (deel-verpakking). Na deze tijd wordt het materiaal minder soepel en wordt de verwerking zwaarder.

Doorgaans is het noodzakelijk eerst een impregneer aan te brengen.

Epoxy Mortel

Epoxy Mortel is bedoeld voor diepere gaten. Het is mogelijk om hiermee de zogenaamde holle plinten mee te maken. Een uitstekend middel bij het afwerken van de afvoerput in de vloer van de douche. Doorgaans is het noodzakelijk eerst een impregneer aan te brengen. Coating hecht hier uitstekend op!

Verpakking;

  • 1 kg 19.90 euro
  • 3 kg 45.00 euro
  • 5 kg 69,00 euro
    Levertijd:1-5 dagen
Bestel