Epoxy Mortel 2 component

Decochip
7423430076002
    Levertijd:1-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Epoxy Mortel is bedoeld voor diepere gaten. Het is mogelijk om hiermee de zogenaamde holle plinten mee te maken. Een uitstekend middel bij het afwerken van de afvoerput in de vloer van de douche. Doorgaans is het noodzakelijk eerst een impregneer aan te brengen. Coating hecht hier uitstekend op!

Verpakking;

  • 1 kg 19.90 euro
  • 3 kg 45.00 euro
  • 5 kg 69,00 euro

Epoxy mortel is een 2 componenten product. Er worden 2 blikken geleverd: A en B. Beide blikken wegen hetzelfde. U kunt "op zicht" uit elk blik een gelijke hoeveelheid halen (of dit afwegen) en dit goed mengen, (kleine hoeveelheden mengen is hierdoor makkelijk). Na afsluiten is ongemengd materiaal beperkt houdbaar.

De ondergrond dient vooraf geïmpregneerd te zijn. Het product laat zich goed vlakstrijken met een vochtig plamuurmes of spaan. Bij verwerking doet het denken aan 2 kleuren zwaar, nat zand dat tot 1 kleur vermengd moet worden.

Zie voor verwerking en verbruik de technische gegevens.

De EPOXY MORTEL is traag (24 uur) drogend geeft geen roestvorming bij contact met ijzer, is maximaal flexibel, maar wat duurder dan egaline reparatie middel. U dient gereedschap direct te reinigen met aceton.

Egaline reparatiemortel is snel drogend, kan bij contact met ijzer roest vormen, is minimaal flexibel en voordelig. U dient gereedschap direct na gebruik te reinigen met water.

In geval van het coaten van een vloer in de douche is de mortel de enige juiste keus. Zorg ervoor dat rond de doucheput of drain een voeg is (bijv. 1 cm breed en 1 cm diep). Impregneer de voeg met epoxy impregneer, meng naar gelieve de 2 verschillende kleuren A en B mortel verhouding A:B=1:1 tot 1 kleur en vul hiermee (met spatel of plamuurmes) de voeg netjes af. Nu is de dilatatie (overgang van vloer naar put) maximaal waterdicht. U kunt gewoon uw kleurcoating over de mortel aanbrengen zodra deze droog is.