Elektrische vloerverwarming onder gietvloer

Elektrische vloerverwarming onder een gietvloer is perfect. Dankzij de verschillende lagen in de vloer wordt de warmte optimaal verdeeld. Wilt u dus uw interieur veranderen en ziet u een betonlook helemaal zitten? Bekijk dan de producten van Decochip. Wij zijn specialist in afwerkingsproducten voor vloeren en wanden en zijn inmiddels gecertificeerd om vloerverwarming met een gietvloer te leveren.

Profiteer van diverse voordelen met elektrische vloerverwarming onder uw gietvloer

Het toepassen van elektrische vloerverwarming onder een gietvloer van Decochip biedt een aantal voordelen voor u. Wij hebben een aantal voordelen voor u op een rij gezet:

  • Door de lage warmteweerstand van een gietvloer is er minder warmte nodig om uw woonruimte te verwarmen, waardoor u op de energiekosten bespaart.
  • Dankzij het prefab handwerk worden onderdelen aan u geleverd en middels instructies kunt u het installeren.
  • Vloerverwarming verbetert de luchtcirculatie in uw woning en heeft u minder last van stof.
  • Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte onder een gietvloer, waardoor het overal even warm is.

Sample text wordt gebruikt zodat je kunt zien hoe je nieuwe blocks eruit zien. Om de tekst te vervangen klik je erop en daarna druk je tegelijkertijd op CTRL en A op je toetsenbord om de tekst te selecteren. Daarna kun je een eigen tekst invoeren om de sample text te vervangen. Onze mooie content blocks maken het ontwerpen van prachtige websites super…

Zien wij u binnenkort?

Heeft u interesse om onder uw gietvloer elektrische vloerverwarming aan te brengen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom aan de Hofsemolenweg 8 in Vaassen. Maak hiervoor een afspraak en voorkom dat u voor een gesloten deur staat. U kunt ook online alle producten voor uw nieuwe gietvloer bestellen. Heeft u op voorhand vragen of wilt u bij ons langskomen? Bel naar 0578-561283 of mail naar info@decochip.nl.