15-04-2016 Epoxy vloer DHZ pakketten

Een nieuwe manier van bestellen; koop uw Epoxy vloer gewoon per m²! Niet een pakket van 30 of 50 m², maar gewoon wat u nodig heeft. Epoxy vloerBestel bijvoorbeeld 24 of 49 m² en betaal niet voor m² die u niet nodig heeft.  In de aanbieding zijn de pakketten waarbij u een standaard RAL kleur kiest. Dit zijn 18 goede kleuren, voor ieder wat wils. Zoekt u een speciale kleur, dan kan dit natuurlijk ook worden gemaakt. Allemaal snel leverbaar!

Belangrijk verschil bij een Epoxy vloer keuze is de einddikte van een coating of een gietvloer.

  1. Deze is bij een coating een gedeelte van een mm maar zeer sterk (ook wel rolvloer genoemd; materiaal wordt uitgerold en volgt dus de ondergrond).
  2. De einddikte van een dikkere en duurdere rol-gietvloer is doorgaans 1,5 tot 2 mm, deze is dan ook gladder, vult meer en is zelf - nivellerend. Dit dikte verschil vindt u ook direct terug in de prijs.

Kiest u voor de voordelige Epoxy vloer, dan zijn er weer 3 mogelijkheden;

  1. Het meest verkocht zijn de zijde-matte Epoxy vloer coating systeem pakketten; lange verwerkingstijd, redelijk kleurvast, sterk, water gedragen systeem.
  2. Industrieel belastbaar zijn de glimmende Epoxy vloer coating systeem pakketten; korte verwerkingstijd, wat minder kleurvast, zeer sterk, oplosmiddel vrij systeem.
  3. Wat minder toegepast zijn de glanzende PU coating systeem pakketten; wat kortere verwerkingstijd, minste kleurvast, flexibel (minimaal waarneembaar door beperkte laagdikte), oplosmiddel vrij systeem.
Alle soorten zijn 2 component producten en eenvoudig aan te brengen met roller en kwast.
Vooraf goed mengen met boormachine en korfmixer, dan in gedeelten op de grond uitgieten en met de roller verdelen. Alle aan te brengen lagen worden duidelijk gelabeld en elke verpakking is voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Door A.J. Liekens, Decochip