Gietvloer betonlook

Wilt u een gietvloer aanbrengen waarmee u een echte betonlook creëert in uw woning, kantoor of andere ruimte? Een gietvloer is een afwerkvloer die over een bestaande vloer wordt gegoten. Decochip is specialist in het afwerken van vloeren en wanden. Daarom vindt u hier een breed assortiment standaardproducten, zodat u als doe-het-zelver snel aan de slag kunt.

Met een gietvloer creëert u een prachtige betonlook

Of u nu een betonlook wilt creëren op uw woningvloer, bedrijfsvloer, kantoorvloer of garagevloer: met een gietvloer van Decochip kunt u alle kanten op. Het is een veerkrachtige basis voor ieder interieur en creëert een prachtige betonlook. Bij ons kiest u uit een PU of een epoxy gietvloer met elk unieke kenmerken. Een epoxy gietvloer is ideaal voor industriële toepassingen of natte ruimtes. Een PU gietvloer is daarentegen bij uitstek geschikt voor houten vloeren. 

Ontvang persoonlijk advies

Weet u niet welke gietvloer u het beste kunt kiezen voor een mooie betonlook? Dan ontvangt u van ons professioneel advies, waarna u op uw gemak een bestelling kunt plaatsen. Als u uw bestelling bij ons afhaalt, dan kunt u een korte workshop volgen, zodat u precies weet hoe u uw gietvloer moet aanbrengen. Maak hiervoor op een afspraak via 0578-561283 of info@decochip.nl. Via deze contactgegevens stelt u ook uw vragen of ontvangt u een advies.