12-08-2016 Fabriekshal met de Decochip epoxy vloer

De doe-het-zelf epoxy vloer van Decochip kan uitstekend ingezet worden voor een professionele en industriële afwerking in de fabriekshal. epoxy vloer in fabrieshalJuist wanneer er in eigen beheer een afwerking aangebracht kan worden bent u bij Decochip aan het juiste adres. U kunt daarbij grofweg kiezen uit de gietvloer die dikker en zelf nivllerend is of de coating vloer, eenvoudig met roller en kwast aan te brengen. sterk en voordelig!

U kunt daarbij grofweg kiezen uit de gietvloer die dikker en zelf nivellerend is of de coating vloer, eenvoudig met roller en kwast aan te brengen. Sterk en voordelig!

Is de ondergrond strak, dan bij voorkeur eerst aanschuren (zeker bij een gevlinderde vloer) en vervolgens de impregneer er op. Bij een ongelijke vloer zal de coating de ondergrond volgen en dus de ongelijke vloer niet on nauwelijks vlakker maken. De gietvloer is wel meer vullend en geeft hierbij een strakkere bovenlaag. Bovendien is door de dikte ook een grotere slijtlaag aanwezig. Maar voor een goed eindresultaat moet ook deze vloer op een redelijk strakke ondergrond aangebracht worden. Dus bij een ongelijke ondergrond, deze eerst egaliseren met een schraaplaag of een egaline. Let er daarbij op dat de egaline vaak een beperkende factoor kent als er een bedrijfsmatig belasting te verwachten is. Denk hierbij aan zware machines en heftrucks. Informeer hier naar bij ons, we ook industriële egaline.