Anti slip PU toplaag 2 componenten

Decochip
7423422350349
    Levertijd:1-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Verpakking in glimmend en zijde-mat

Zijde mat 0.5 kg  €   55.-- of in glimmend €  65.--

Zijde mat 1    kg  €   75.-- of in glimmend €  89.--

Zijde mat 1.5 kg  €   99.-- of in glimmend € 125.--

Zijde mat 3    kg €  175.-- of in glimmend € 205.--

Zijde mat 5    kg €  210.-- of in glimmend € 250.--


  • Voor het zicht is dit de mooiste anti slip coating het makkelijkste te reinigen.
  • Verbruik +/- 120 tot 150 gr./m² max.

Als u de vloer voorzien heeft van een epoxycoating (rol / gietvloer) met goed dekkend resultaat, kunt u (na droging) dit product ook gebruiken voor een stroever en matter eindresultaat.

Is de coating ouder dan een week dan dient deze beslist opgeschuurd te worden. Bedenk, dat als de douche getest en te glad bevonden is, deze eerst volgens voorschrift met reinigingsmiddel ontvet dient te worden.

Bij dit twee componenten product is nauwkeurigheid beslist geboden!

  • Zijkanten afplakken met 5 cm breed afplakband.
  • Na toevoegen van beide delen 2 minuten met boormachine en mengkorf van 6 cm mixen. (dit is beslist nodig zodat beide componenten samen een optimale chemisch reactie aan gaan. (Zoals u bijvoorbeeld olie en water met moeite kunt mengen, kost ook dit tijd). De vloeistof zal tijdens het mengen wit uitslaan, dit hoort, maar dat wil niet zeggen dat hij dan al goed gemixt is! Na de 2 minuten mixen de coating over gieten in de werkemmer. Zonder overgooien kunnen ongemengde resten langs de wand nazakken en voor ongemengd op de vloer komen.
  • Met smalle 10 cm roller het eerste stuk langs het plakband rollen, daarna tape direct weghalen. Daarna coating in gedeelten op de grond uitschenken en uitrollen met 18 cm brede roller. Opnieuw gedeelte langs plakband, plakband weghalen, coating in sliert schenken, vlak invullen met grotere roller, (u kunt met spijkerschoenen een (grote) vloer narollen en door de coating lopen) Wij bieden rollers tot 50 cm breed.