Kosten gietvloer met vloerverwarming

Bent u benieuwd wat de prijs is van een gietvloer met vloerverwarming? Dat begrijpen wij bij Decochip als geen ander. U wilt niet voor onverwacht hoge kosten komen te staan. Daarom zijn wij transparant in de kosten voor een gietvloer met vloerverwarming en berekenen precies hoeveel u kwijt zult zijn. Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Vaassen.

Prijs van een gietvloer met vloerverwarming afhankelijk van diverse factoren

De kosten van een gietvloer met vloerverwarming zijn afhankelijk van verschillende factoren. Hierbij kunt u denken aan het aantal vierkante meters waar u vloerverwarming wilt aanleggen, voorbereidingswerkzaamheden, de eventuele arbeidskosten, de huidige staat van uw vloer en eventuele extra’s. Wij bespreken graag met u de bovenstaande factoren en bieden u een specifieke prijsopgave. Zo weet u precies wat de prijs is van een gietvloer met vloerverwarming.

Voordeel op de prijs van vloerverwarming van Decochip

Inmiddels zijn wij gecertificeerd leverancier van vloerverwarming in combinatie met een gietvloer. Wij leveren u een prefab pakket die u met behulp van video instructies en een handleiding zelf installeert. Hierdoor heeft u geen arbeidskosten en bespaart u op de kosten voor een gietvloer met vloerverwarming. 

Laat de kosten van een gietvloer met vloerverwarming berekenen

Overweegt u om een gietvloer met vloerverwarming bij Decochip te bestellen? Laat dan aan de hand van de eerdergenoemde factoren de kosten berekenen. Als u antwoord wilt op al uw vragen of meer informatie wilt ontvangen, dan neemt u contact met ons op. U bereikt ons via 0578-561283 en info@decochip.nl.