Garagevloer coating

Voor een stevige beschermlaag voor uw garagevloer kiest u voor een speciale coating die bestand is tegen stoten, krassen en slijtage. Met de vloeistofdichte kenmerken en de uitstekend belastbaarheid is het een vloersysteem dat goed tot zijn recht komt in iedere garage. Bovendien is de coating die Decochip verkoopt eenvoudig aan te brengen op uw vloer.

Garagevloer coating voor zowel professioneel als particulier gebruik

Bij Decochip heeft u keuze uit verschillende soorten garagevloer coating. Voor particulier gebruik raden wij het 3 laag systeem van de zijde-matte epoxy coating aan. De extra zware toplaag geeft u meer schoonmaak gemak en heeft een Uv-filter die verkleuring tegengaat. Voor professioneel gebruik is het 3 laags coating systeem van de zwaardere garagevloer een oplossing. Deze garagevloer coating is vloeistofdicht en chemisch resistent voor benzine, diesel en olie. Voor het aanbrengen van de coating zijn er een aantal instructievideo’s beschikbaar.

Hulp bij uw keuze

Weet u niet welke coating het beste bij uw garagevloer past? Dan adviseren onze specialisten u graag. Daarna kunt u met een gerust hart een bestelling plaatsen waarna wij zorgen voor een snelle levering. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, dan belt u naar 0578-561283. Liever mailen? Dan mailt u naar info@decochip.nl.