Antislip gietvloer

Wilt u een antislip gietvloer aanleggen om slippartijen en ongelukken te voorkomen? Dan zit u goed bij de specialist in standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden, namelijk Decochip. In onze showroom in Vaassen bent u welkom om al onze afwerkingsproducten te komen bekijken.

Antislip gietvloer geschikt voor uiteenlopende toepassingen

De antislip gietvloer van Decochip zijn bij uitstek geschikt voor diverse situaties. Zo komen de antislip vloeren goed tot zijn recht in ruimtes waar gewerkt wordt met vloeistoffen. Denk hierbij aan autogarages, zorginstellingen, horecazaken, supermarkten en laboratoria. Daarnaast kan een antislip gietvloer een uitkomst zijn in winkels, want na een regenbui wordt het water al snel mee naar binnen genomen en dat kan voor slippartijen zorgen. Tot slot is deze vloer een ideale oplossing in badkamers en toiletten van uw woning.

Kies uit diverse toplagen voor uw gietvloer

Bij Decochip vindt u een aantal soorten antislip afwerkingsproducten voor de gietvloer. Kies bijvoorbeeld voor de transparante toplaag of uit 18 verschillende gekleurde toplagen. Deze producten bestelt u gemakkelijk online of koopt u in onze showroom. Heeft u vragen over een van onze afwerkingsproducten of wilt u meer weten over gietvloeren? Neem dan contact met ons op via 0578-561283 of info@decochip.nl.