Zelf een epoxy gietvloer aanbrengen

Standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden

Scherpe prijzen & Snelle levering

Professionele kwaliteit

Wilt u zelf een epoxy gietvloer aanbrengen? Dan bent u bij Decochip aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk zowel epoxy gietvloer pakketten als epoxy gietvloer per blik. Deze kwaliteit gietvloer is zeer vloeibaar en zelf-nivellerend.

Als echte doe-het-zelver kunt u dit product dan ook zeer gemakkelijk aanbrengen. Wilt u de verschillende gietvloeren eens komen bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom aan de Hofsemolenweg 8 in Vaassen en stel al uw vragen aan onze deskundige medewerkers.

Online bestellen? Dat kan natuurlijk ook via onze overzichtelijke webshop.

Gietvloer aanbrengen? Diverse soorten beschikbaar bij Decochip

Wilt u een gietvloer aanbrengen? Bij Decochip kunt u kiezen uit verschillende soorten. Zo is er allereerst de epoxy gietvloer, die zeer geschikt is voor vloeren met steenachtige ondergrond en maximale belasting. Daarnaast is er de PU gietvloer. Die is juist zeer geschikt voor houten (bewegende ondergrond) door de flexibiliteit en de scheur overbruggende oplossing. Op zoek naar een gietvloer voor uw badkamer? Dan is onze speciale gietvloer voor de badkamer zeer geschikt.

Wilt u ook gereedschap aanschaffen voor het aanbrengen van de gietvloer? Ook voor schraaplaag, hechtgrond, toplagen en gereedschap kunt u bij Decochip uitstekend terecht. Overtuigd? Bestel onze producten dan direct via onze website. Wilt u liever eerst wat meer informatie ontvangen? Dan kunt u bellen of mailen, naar 0578-561283 of info@decochip.nl. Wij staan voor u klaar!