Egalisatie-wand en wand-pleister watervast

Wand renovatie- en decoratie stuck middel  en pleister watervast.

Ideaal voor de wanden van badkamers; niet geschikt voor vloeren

Een speciaal door Schönox ontwikkeld wit speciaal wand en plafond egaliseermiddel op basis van kunsthars-veredelde "witcement". De alkaliteit van dit product is geen probleem; speciale kunsthars-veredeling. Vooral geschikt voor het uitvlakken van wanden en plafonds in de renovatie en sanering. Kan uitstekend geschuurd worden. Na minimaal 2 dagen droging (controleer ook op zicht of dit echt droog is) afwerken met het systeem van het epoxy coating systeem met de extra zware toplaag.

Knauff maakt weer een ander product. De wand-pleister watervast is geschikt als basis- en afwerkpleister die zowel handmatig als machinaal kan worden verwerkt op alle steenachtige ondergronden. Het eindbeeld is basic en heel decoratief in een grijze industriële look. Na 14 dagen droging de wand afwerken met het speciale transparante betonlook coating systeem.

Egalisatie watervast wand zeer glad in kleur af te werken.

Wand stuck middel watervast is ideaal voor gebruik in badkamers. Door de speciale samenstelling kan dit stuckmiddel reeds 1 dag later worden afgewerkt met een (kleur) coating.

Met egalisatie watervast wand kunnen egalisaties in één keer worden uitgevoerd omdat het zeer goed geschuurd kan worden.

    Levertijd:1-5 dagen
Bestel

Wand pleister watervast basic bonte grijze uitstraling

Wand pleister middel watervast is ideaal voor gebruik in badkamers. Dit stuckmiddel na 14 dagen transparant afwerken met het systeem van de betonlook coating

Dikte

    Levertijd:1-5 dagen
Bestel