Epoxy troffelvloer

Decochip
    Levertijd:1-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Bij 1 cm dikte heeft u +/- 1 verpakking per m² nodig.
0.5 zak 13.5 kg €   69.90 (compleet set)
1    zak  27 kg   € 115.--  (
compleet set)


Dit product is uitermate geschikt om een vloer onder afschot te maken of om grotere gaten dicht te maken in de ondervloer om vervolgens een kunststof gietvloer als afwerking te gebruiken. Dit product is waterbestendig.

Het bestaat uit 3 componenten die samen gemengd worden tot een dikke kleverige massa. Deze is dan met een vlakspaan of een rij uit te smeren.

Bij gebruik voor de inloopdouche kan men doormiddel van latten onder een afschot te zetten een mal maken waaroverheen afgestreken kan worden om een afschot te creëren.

- Toepasbaar op: Betonnen of steenachtige ondergronden, tegels of houten plaatmateriaal.
- Een afschot van 0.5 naar 2,5 cm per m² is in 1 keer haalbaar.
- Bij 1 cm dikte heeft u +/- 27 kg verpakking per m² nodig.

Het aanbrengen:

Impregneer aanbrengen en in strooien met zilverzand. Na droging overtollig zand verwijderen. Zorg voor een zware boormachine, menger en RVS vlakspaan. Bepaal de hoogte met stel latten b.v.b. panlatten (mal) meng eerst A en B van de harsen en voeg dit al mixend toe aan de troffelvloer (zand en grind emulsie). Stort troffelvloer en verdeel met spaan tot bovenkant latten. Trek direct de latten er uit en vul de openingen ook af die zijn ontstaan van de latten. Na droging schraplaag aanbrengen en afwerken met rolgietvloer. impregneerzilverzand
schraaplaag
rolgietvloer

Troffelvloer
troffelvloer
Troffelvloer voor aanbrengen
Troffelvloer na aanbrengen