Epoxy troffelvloer

Decochip
    Levertijd:1-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Bij 1 cm dikte heeft u +/- 1 verpakking per m² nodig.
0.5 zak 13.5 kg €   69.90 (compleet set)
1    zak  27 kg   € 115.--  (
compleet set)


Waar wordt de epoxy troffelvloer voor gebruikt?
Dit product is geschikt om een vloer onder afschot te maken of grote gaten in de ondergrond uit te vullenen. Dit product is eenvoudig zelf toe te passen. Hiermee heeft u een sterke basis om af te werken met een kunststof gietvloer of vloercoating. De epoxy troffelvloer is zeer sterk en waterbestendig.

Hoe breng ik de epoxy troffelvloer aan?
De epoxy troffelvloer is een mengsel van troffelzand en epoxyhars, wat samen tot een dikke massa gemengd wordt. Het materiaal vloeit niet, maar is het juist geschikt om een afschot te kunnen maken als basis voor een gietvloer. U kunt dit product aanbrengen met een troffel of spaan en met behulp van een waterpas het afschot bepalen. Wat ook kan is een mal maken van latten en de vloer afreien met een dwarslat of ''rei''.  Na afloop eventueel schuren.

Toepasbaar op: Betonnen of steenachtige ondergronden, tegels of houten plaatmateriaal.
Sterkte afschot: 0.5 naar 10 cm per m² is in 1 keer haalbaar.
Verbruik: Bij 1 cm dikte heeft u +/- 1 verpakking per m² nodig.

Impregneren:
 De epoxy troffelvloer kan niet rechtstreeks aangebracht worden op de ondergrond. Gebruik eerst de epoxy impregneer. Bij een zeer schuin afschot kunt u de impregneer instrooien met kwartszand, zo blijft de troffelvloer makkelijker zitten.

*Combineert u de troffelvloer met een gietvloer pakket of een vloercoating pakket? Dan zit hier al impregneer bij dus dan hoeft u deze niet los te bestellen.Troffelvloer
troffelvloer
Troffelvloer voor aanbrengen
Troffelvloer na aanbrengen