Dak en goot reparatie 2 componenten

Decochip
7423411394354
    Levertijd:1-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Dak en goot reparatie: Voor zink, PVC, bitumen, metaal en dakgoten. 

  1 KG blik €   29.00 ( €   23.97 excl. btw)
  3 KG blik €   59.00 ( €   48.76 excl. btw)
  5 KG blik €   72.90 ( €   60.25 excl. btw)
15 KG blik € 217.50 ( € 179.75 excl. btw)
25 KG blik € 350.00 ( € 289.26 excl. btw)


Verbruik; Ca. 700 gr. a 1000 gr. per m².
Waterdicht, 2 component.
Zeer sterk, trek-vaste oplossing.
Overschilderbaar.


Dak en goot; reparatie. Voor zink, PVC, bitumen, metaal. vloeit makkelijk dakgoten.  Prima toepasbaar product als nieuwe slijtlaag in de goot. Aanbrengen met kwast of roller.

Begin niet onder de 5 graden i.v.m verwerkingstijd en uitharding, bij voorkeur eerste 5 uur droog weer. Verkingstijd +/- 20 min. bij 10 tot 20 graden temperatuur van het oppervlak. Machinaal met korfmenger mixen.

Wordt gemaakt in de kleur midden grijs.

Pot life +/-20 min.  : de tijd dat u heeft om na het mixen het materiaal op te maken; 30 min. bij 20° C.
technische bladen

Zaak is dat men altijd begint op een schone droge ondergrond. Controleer of de ondergrond schoon is door midel van bijvoorbeeld een vochtig stuk keuken papier. Herhaal het reinigen bij onvoldoende schone ondergrond! Let daarnaast ook op de vereiste weersomstandigheden tijdens aanbrengen en drogen! Bij alg of mos groei een mos doder gebruiken. Na behandeling 2 x naspoelen.

Dak en goot reparatie wordt toegepast bij het repareren en renoveren van zinken (dak) goten en als blijvende afdichting over naden waardoor de levensduur met jaren kan worden verlengd. Tevens bijzonder geschikt voor het repareren van dakbedekkingen op basis van teer en bitumen producten.

Dakgoot reparatie hars en harder component in afgepaste verhouding grondig mechanisch mengen. Direct na vermenging treed er een tixotropie op die bij verwerking ervoor zorgt dat de goot reparatie massa goed aan de verticale kanten blijft hechten. Aanbrengen geschiedt met kwast, plamuurmes of spaan. Voor een goede verwerking dient de temperatuur niet lager te zijn dan 10° C en niet hoger te zijn dan 25° C en de relatieve luchtvochtigheid niet hoger dan 75 %.

Let op dat uw ondergrond droog is voordat u begint, dakgoot reparatie is een PU; deze kan bij aanbrengen absoluut niet overweg met water. Ook tijdens het drogen kan er beter geen regen op komen. Bij goed weer aanbrengen dus! Na korte tijd is het gevaar geweken; watervast na 4 uur bij 15° C.

Ondergronden dienen schoon, droog en vetvrij te zijn. Scheuren en gaten eerst met behulp van tape dichten en hier overheen stukje glasmat of treviramat aanbrengen tussen 2- lagen Dakgoot reparatie. Nieuw zink of ander metaal eerst ontvetten met Tri of Aceton en licht aanschuren. Om te voldoen aan de technische en esthetische waarden moet de verwerkingstemperatuur tussen 15° en 20°C. liggen. De minimale uitharding temperatuur bedraagt 5°C.; bij deze temperatuur zal de doorharding tijd aanmerkelijk langer zijn.

Wat veel mensen niet weten, is dat als er door bijvoorbeeld slecht onderhoud aan de dakgoot schade aan het huis ontstaat, de verzekeraar de schade niet altijd dekt.