Gietvloer PU m² pakket vanaf €27.50/m²

Decochip
7423416975992
  Levertijd:1-5 dagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer

-Inclusief epoxy Impregneer

-Laagdikte 1,5mm tot 2mm


meer dan 200 m²=       € 27.50 per m²
vanaf 150 tot 200 m²= € 29.90 per m²
vanaf 75 tot 150 m²=   € 31.50 per m²
vanaf 25 tot 75 m²=     € 32.50 per m²
vanaf 15 tot 25 m²=     € 33.50 per m²
vanaf 8 tot 15 m²=       € 35.00 per m²
vanaf 5 tot 8 m²=         € 39.90 per m²
vanaf 3 tot 5 m²=         € 59.90 per m²
vanaf 1 tot 3 m²=         € 85.00 per m²


"Extra kleuren" kennen een meerprijs van 20%
Uitleg over opties? klik hier 

Snelle & Gratis levering (NL)

Gratis workshop mogelijk

Professionele kwaliteit

Bekijk hier de instructievideo:Het aanbrengen van de gietvloer:

1. De vloer dient eerst schoon en droog te zijn.
2. De impregneer kan worden aangebracht met een roller.
3. Bij keuze voor een schraaplaag kan deze met de spaan over de vloer worden geschrapt om oneffenheden te voorkomen.
4. De gietvloer kan verdeeld worden met onze verdeelkam of vlakspaan.
5. Bij keuze uit een toplaag kan deze worden aangebracht met een roller.

Voor een uitgebreide instructie, zie het blog: Gietvloer van begin tot eindresultaat in 5 stappen.Wat is een PU gietvloer?
Een PU gietvloer is een afwerk vloer (gemiddeld 1.5 tot 2 mm dikte), die op een bestaande dragende vloer wordt gegoten. Kenmerkend aan de PU gietvloer is het strakke eindresultaat zonder rolstructuur ook wel ''sinaasappelhuid" genoemd,. PU gietvloeren voelen warm en comfortabel aan en kunnen over bijna alle typen ondergronden worden aangebracht, mitst er geen optrekkend vocht is en de ondergrond goed vast ligt.Welke kleur gietvloer kies ik?
De meest verkochte kleuren gietvloeren zijn toch wel de grijs tinten: RAL7040, RAL7032 en RAL7005. Dit zijn tevens zeer praktische kleuren. Dit omdat krasvorming bij grijstinten het minst opvalt. Kiest u voor een iets donkerdere kleur zoals: grijs, zandkleurig, donkerblauw donkergroen, zwart etc. dan heeft u minimaal kans op verkleuringen door direct zonlicht. Kiest u voor een hele lichte kleur zoals: RAL9002 RAL9010 of wit en is er spraken van direct zonlicht op de vloer? Dan is er meer kans op verkleuring in de verloop van tijd. U kunt kiezen voor de optie “alifatisch”. De gietvloer is dan kleurecht, hiermee blijft een lichte kleur vloer ook op de langere termijn beter op kleur. Een veel gebruikte optie is de accentkleur. Hiermee kunt u de gietvloer in twee kleuren aanbrengen. Kies bijvoorbeeld twee kleuren grijs voor een betonlook uitstraling. Een voordeel van twee kleuren is dat vuil en beschadigingen op de vloer niet opvallen. Wilt u naar verloop van tijd de kleur van uw gietvloer aanpassen? U kunt dan kiezen voor een toplaag op kleur. De bestaande gietvloer moet dan ligt opgeschuurd worden en vervolgens kan de tweecomponenten toplaag er over heen om de vloer van een nieuwe kleur te voorzien.Decochip elektrische vloerverwarming onder mijn gietvloer?
Genieten van comfortabel warme voeten en een duurzame manier van uw ruimte verwarmen? Gietvloeren zijn goed te combineren met onze elektrische vloerverwarming. Wij bieden alle materialen aan die nodig zijn om uw een gietvloer te leggen met elektrische vloerverwarming. Alle materialen zijn ook per m² leverbaar. U heeft dan nodig: De elektrische vloerverwarmingsmat met thermostaat. Het pakket uitvlakken vloerverwarming. Dit pakket heeft u nodig om te beschikken over voldoende laagdikte (8-10mm). Dit is perfect om de vloerverwarming te kunnen leggen onder de kunststof gietvloer. Als laatste natuurlijk de kunststof gietvloer zelf. Bij voorkeur een kiezen voor de epoxy gietvloer, omdat deze de warmte optimaal geleid. Als de egaline netjes is aangebracht heeft u geen schraaplaag nodig. Wij zorgen dat alle lagen zijn genummerd, zodat u precies ziet welke producten eerst aangebracht worden en welke daarop volgen. Wilt u meer informatie over deze complete systemen? Dan staan wij u graag te woord om u te helpen met uw vragen.Decochip elektrische vloerverwarming onder mijn gietvloer?
Genieten van comfortabel warme voeten en een duurzame manier van uw ruimte verwarmen? Gietvloeren zijn goed te combineren met onze elektrische vloerverwarming. Wij bieden alle materialen aan die nodig zijn om uw een gietvloer te leggen met elektrische vloerverwarming. Alle materialen zijn ook per m² leverbaar. U heeft dan nodig: De elektrische vloerverwarmingsmat met thermostaat. Het pakket uitvlakken vloerverwarming. Dit pakket heeft u nodig om te beschikken over voldoende laagdikte (8-10mm). Dit is perfect om de vloerverwarming te kunnen leggen onder de kunststof gietvloer. Als laatste natuurlijk de kunststof gietvloer zelf. Bij voorkeur een kiezen voor de epoxy gietvloer, omdat deze de warmte optimaal geleid. Als de egaline netjes is aangebracht heeft u geen schraaplaag nodig. Wij zorgen dat alle lagen zijn genummerd, zodat u precies ziet welke producten eerst aangebracht worden en welke daarop volgen. Wilt u meer informatie over deze complete systemen? Dan staan wij u graag te woord om u te helpen met uw vragen.De verschillen tussen de epoxy en PU gietvloer:
Beide type gietvloeren zijn qua uiterlijk hetzelfde. Voor de looks heeft deze keuze dus geen invloed. Hieronder staan een aantal verschillen opgesomd om een betere keuze te kunnen maken welk type voor u de beste keus is.
Epoxy gietvloer:
- Hard materiaal geschikt voor over stabiele en harde ondergronden.
- Snelle warmteoverdracht, minder isolerend.
- Minder geluidsdempend dan PU.
- Slagvastheid is hoger.
 
PU gietvloer:
- Flexibel en dus ook geschikt voor over werkende ondergronden (bvb hout).
- Trage warmteoverdracht, meer isolerend.
- Meer geluidsdempend.
- Biedt meer comfort.
 

De PU gietvloer van Decochip is kwalitatief zeer hoogwaardig!
In huidige tijden staan inkoop prijzen van grondstoffen erg onderdruk. Daarnaast zijn ook de verkoop prijzen van eindproducten erg transparant, doordat via internet geconcurreerd wordt. Wij zien dan ook, dat er soms te goedkope gietvloeren worden aangeboden. Niet elke PU gietvloer is echter in kwaliteit het zelfde! Door meer goedkope vulstoffen toe te voegen aan een gietvloer is de prijs te drukken, maar dit gaat ten koste van het vloeiend vermogen, drukvastheid en de kwaliteit. Wij kiezen daar dus niet voor! Want voor ons is het belangrijkste doel dat de klant tevreden is met wat men heeft gemaakt met onze producten. Onderaan deze pagina ziet u de technische specificaties van onze kwaliteit gietvloeren.Technische specificaties van de Decochip PU gietvloer:
Soortelijke massa : 1510 kg/m³.Vaste stofgehalte : 100 %.Rek bij breuk : 23 %.Druksterkte : 37 N/mm².Buigsterkte : 38 N/mm².Treksterkte : 13 N/mm².Scheursterkte : ca. 45 KN/m².E‑modulus : 5000 N/mm².Slijtvastheid : slijtwiel H 18; 1000 omw/1000 gr. belasting: slijtage 1 gr.Hardheid : shore D 60.Temperatuursbestandheid : tussen -20º en +60ºC. geen thermische schokbelasting.Potlife : 30 min. bij 20 º C.Doorharding : beloopbaar na 24 uur bij 15ºC.Volledig belastbaar na 7 dagen bij 15ºC.
Hechting : 6 N/mm² op beton B60 (breuk in beton). 12 N/mm² op staal 37.


Waarom kiezen voor een gietvloer van Decochip?
- Sinds 1950 zijn wij actief in de vloerafwerking en voeren al ruim 25 jaar kunststofgietvloeren binnen het assortiment.
- Decochip gietvloeren zijn goed zelf-nivellerend. Veel gietvloeren bevatten een groot gehalte aan vulstoffen en zijn lastiger aan te brengen.
- De producten zijn echt per m² leverbaar, hierdoor hoeft u niet meer te betalen dan nodig en hoeft er geen materiaal verloren te gaan.
- Profiteer van scherpe prijzen en een snelle levering, doordat er rechtstreeks vanuit de productie geleverd kan worden.Extra opties:
Gewenste RAL kleur
U kunt hier aangeven welke RAL-kleur u voorkeur heeft. De eerste 18 kleuren zijn de standaard RAL-kleuren en er geldt geen meerprijs voor. Voor alle andere kleuren geldt een meerprijs van 20%.`


Hechtlaag op ondergrond aanpassen?
Bij uw pakket wordt standaard de Epoxy Impregneer gratis meegeleverd. Deze impregneer is geschikt voor ondergronden van hout of steen met een zuigende werking. Als uw ondergrond bijvoorbeeld bestaat uit geglazuurde plavuizen, dan moet u kiezen voor de optie "tegel primer" of "tegel grondering" die onder de opties vermeld staan. Hierbij wordt wel een meerprijs in rekening gebracht.


Extra materiaal mee bestellen als egaliseren nodig is?
Als de ondergrond ongelijk is, moet deze eerst egaal worden voordat de afwerklaag wordt aangebracht. Er zijn verschillende opties beschikbaar afhankelijk van de ondergrond en toepassing. Als de ondergrond echter al strak, egaal en niet-poreus is, is dit niet nodig.

Extra zware toplaag met UV filter?
De afwerking kan voorzien worden van een extra dikke toplaag, die verkrijgbaar is in zijde-matte of hoogglans variant. De zijde-matte variant wordt aangeraden omdat deze gemakkelijk schoon te maken is en gebruikerssporen goed camoufleert. Bovendien zorgt de extra dikke toplaag voor meer slijtvastheid en verlengt het de levensduur van de afwerking. Het is ook chemisch resistenter en heeft een UV-filter om verkleuring te voorkomen. Het is zeker de moeite waard om te overwegen!


Anti-slip (iets meer onderhoud)?
Als u moeite heeft met lopen, dan kan anti-slip een goede oplossing zijn. Ook als u de ruimte gaat verhuren, wordt dit aangeraden. Bedenk echter wel dat anti-slip iets meer vuil vasthoudt en iets moeilijker schoon te maken is. Als het niet noodzakelijk is, kunt u beter de standaard versie gebruiken. Als het toch nodig is, kunt u later nog altijd een extra laag met anti-slip bestellen.


Maximaal kleurecht: Alifatisch?
De Alifatische versie is speciaal samengesteld om verkleuring van de verschillende lagen maximaal te voorkomen. Enkele kleuren kunnen na verloop van tijd vervagen, rood kan bijvoorbeeld teruglopen in felheid en witte tinten kunnen gaan vergelen. Met de Alifatische kwaliteit wordt dit vrijwel volledig voorkomen. Het kan echter wel duurder zijn dan de standaard versie. Als u van plan bent om over een paar jaar de kleur te veranderen, is het zonde om extra te betalen voor de Alifatische kwaliteit. U kunt namelijk altijd nog een nieuwe toplaag aanbrengen in een andere kleur. Maar als u absoluut wilt voorkomen dat de kleuren veranderen voor een zeer lange tijd, dan is de Alifatische kwaliteit een goede optie.


Extra optie 10% en 50% in een accentkleur?
Als u graag meerdere kleuren in uw gietvloer wilt verwerken, dan kunt u ervoor kiezen om 10% of 50% van de hoofdkleur te vervangen door een accentkleur. Hiermee kunt u een variatie aanbrengen in uw vloer en de twee kleuren mengen en combineren, net als bij een 'vlaflip' na het eten. Het is echter belangrijk om niet te veel te mengen, want dan zullen de kleuren samenvloeien en vervagen.

Extra informatie voor badkamer vloeren en wanden
Overzicht pagina gereedschap
Gebruiksaanwijzingen
Veelgestelde vragen


PU gietvloer zelf leggen

RAL9002 alifatisch

PU gietvloer zelf doen

RAL9002 alifatisch

PU gietvloer doe het zelf

RAL9002 alifatisch

Gietvloer zelf leggen

RAL9002 alifatisch

PU gietvloer badkamer

RAL1019

Gietvloer voor de badkamer zeld leggen

RAL1019

PU gietvloer inloopdouche

RAL1019

PU gietvloer inloopdouche zelf leggen

RAL1019

PU gievloer badkamer

RAL9002

Gietvloer badkamer zelf doen

RAL9002

Gietvloer zelf leggen
 
Gietvloer zelf doen
 Inhoud pakket: 3 laags systeem

 • Fase 1: Transparante epoxy impregneer 2 componenten
 • Fase 2: Rolgietvloer 2 componenten eenvoudig verdelen met rolgietvloer kam, narollen met prikrol aanbevolen.
 • Fase 3: PU toplaag 1 componenten transparant; Optie; voor extra krasvastheid (een aanrader, juist voor badkamers; zwaardere 2 componenten toplaag PU, onderaan aanvinken)

De PU rolgietvloer is bij uitstek geschikt voor de doe-het-zelver. Deze kwaliteit gietvloer kan dun of dikker als coating worden uitgerold; of als gietvloer worden verwerkt met onze speciale rolgietvloer kam. Een gewone gietvloer verwerkt veel lastiger en moet met een spaan gelegd worden; ervaring op dit gebied is beslist een vereiste.

Gietvloer geeft een glad uiterlijk en is veel dikker een daardoor ook duurder dan een epoxy kleurcoating. De gietvloer is in talloze Ral kleuren leverbaar. Gietvloer is een soepele 2 componenten kunststof product ook geschikt voor opvullen van ondiepe gaten, dat zich makkelijk dun laat wegsmeren. Zorgvuldig verdelen voorkomt (veel) schuurwerk.

Zijde / Mat, hulp bij kleurbepaling; RAL kleuren overzicht (kleur op scherm kan afwijken)

Toepasbaar in huishouden, matig bedrijfsmatig, kantoor
 • Zijde / Mat PU Rol-Gietvloer
 • Huishoudelijke, licht bedrijfsmatige 2 componenten kwaliteit.
 • Veel flexibeler dan epoxy (geschikt voor houten ondergrond)
 • Geschikt voor houten ondergrond