Epoxy vloercoating industrieel m² pakket vanaf €9.-/m²

Decochip
7423441975967
  Levertijd:1-5 dagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer

Inhoud pakket 3 laag systeem:
1.Epoxy Impregneer
2.Kleurcoating Epoxy 2 component
3.Kleurcoating Epoxy 2 component


meer dan 1000      m² = € 9,00  per m²
vanaf 400 tot 1000 m² = € 10,00 per m²
vanaf 100 tot 400  m² = € 11,00 per m²
vanaf 25  tot 100  m² = € 12,00 per m²
vanaf 15  tot 25   m² = € 12,50 per m²
vanaf 8   tot 15   m² = € 15,00 per m²
vanaf 5   tot 8    m² = € 25,00 per m²


Deze coating is standaard glimmend, u kunt: Zijde-mat, ultra-mat of hoogglans kiezen via de optie "extra zware toplaag".


"Extra kleuren" kennen een meerprijs van 20% Uitleg over opties? klik hier 

Snelle & gratis levering (NL)

Alle kleuren, glans, zijde-mat, ultra-mat

Professionele en duurzame kwaliteit

Epoxy coating zelf aanbrengen in uw bedrijfsruimte of garage? De epoxy coating industrieel, behoord tot het zwaarste segment aan epoxy coatings en is dan een goede optie! Deze coating is hiervoor ideaal geschikt, omdat deze coating hoog resistent is tegen oplosmiddelen en een dikke slijtlaag biedt!Wat is de industriële epoxy vloercoating?
De industriële epoxy vloercoating is een dikke en sterke vloercoating die bestaat uit meestal 3 lagen. De epoxy coating is in bijna alle kleuren leverbaar. U kunt hiermee dus uw bestaande industrie of garagevloer van een door u uit gekozen kleur voorzien en zwaar belasten. De vloer wordt met de epoxy coating ook vloeistofdicht en makkelijk schoon te houden! De epoxy coating is een zeer sterke en voordelige afwerking voor een vloer!
De industriële vloercoating wordt per 5 tot 10 kg verpakt i.p.v. per 25kg. Dit omdat het een zware coating betreft die snel reageert wanneer de A en B gemengd zijn. Door het kleiner te verpakken is er meer tijd om te rollen en is het ook voor iemand zonder ervaring te gebruiken.Eigenschappen industriële epoxy vloercoating:

- Geschikt voor zwaar gebruik
- Bereiding met heftrucs mogelijk
- Zeer goed te reinigen
- Chemisch resistent (bijv. olie, benzine)
- Standaard hoogglans, optioneel zijde-mat
- Geschikt voor harde ondergronden
- Elke laag binnen 24 uur begaanbaar
- Verwerkingstijd per blik: 20 minuten

Epoxy coating aanbrengen
De extra optie schraaplaag:
De schraaplaag is een toepassing die van pas komt bij poreuze of ongelijke ondergronden. Coatings zijn namelijk relatief dunne lagen en kunnen de oneffenheden van de ondergrond geheel weghalen. Met de schraaplaag kan men deze oneffenheden afvullen en een strakker eindresultaat bereiken. De schraaplaag wordt aangebracht na het impregneren en voor het aanbrengen van de coating.

Het aanbrengen van de schraaplaag gaat als volgt: Meng de A en B componenten met een korfmenger en breng de schraaplaag aan met bijvoorbeeld een spaan. Schraap de laag zo dun mogelijk over de vloer, op dezelfde manier als het droogmaken van ramen met een ruitenwisser. Hiermee worden de gaatjes en oneffenheden gevuld. Als er te veel product is aangebracht, kan dit eenvoudig weggeschuurd worden nadat de schraaplaag droog is.

De industriële epoxy coating van Decochip is kwalitatief zeer hoogwaardig!
Zelf een epoxy coating aanbrengen in uw garage of bedrijfsruimte? De epoxy coating industrieel, behoord tot het zwaarste segment aan coatings en is dan een goede optie! Deze coating is dan ideaal omdat deze hoog resistent is tegen oplosmiddelen en een dikkere slijtlaag biedt dan de standaard epoxy vloercoating. De industriële epoxy coating betreft hoogglans en is door de dikke structuur iets zwaarder te verrollen.


Technische specificaties:Chemisch resistent: zuren: goed, zouten: goed, logen: goed, oplosmiddelen: goed Soortelijke massa:  1610 kg/m².Vaste stofgehalte: 100 %.Rek bij breuk: 1,4 %.Druksterkte: 60 N/mm².Buigsterkte: 24 N/mm².Treksterkte: 10 N/mm².E-modulus: 6000 N/mm².Slijtvastheid: Slijtwiel H 18 1000 omw/1000 gr. belasting slijtage 1,5 gr.Hardheid: shore D 84.Temperatuursbestandheid: tussen -30° en +60°C.; geen thermische schokbelasting.Potlife: 30 min. bij 20°C.Doorharding: beloopbaar na 24 uur bij 15°C, volledig belastbaar na 7 dagen bij 15°C.Vlampunt: boven 65 ºC.
Hechting: 6 N/mm² op beton B60 (breuk in beton).
Geadviseerde laagdikte: 0,15 - 0.5 mm. per laag.
Verdunning: toegestaan maximaal 5 % VD 2 of aceton
Houdbaarheid: 12 maanden in ongeopende verpakking. Product tegen vorst en vocht beschermen. Optimale opslag temperatuur 15° - 25°C.
Mengverhouding: Zie etiket verpakking.

Epoxy coating 2 component glimmend

Inhoud pakket; 3 laags systeem, elke aan te brengen laag wordt voor u apart op maat in blikken verpakt.

 • Fase 1; transparante epoxy impregneer 2 componenten
 • Fase 2; epoxy kleur coating 2 componenten
 • Fase 3; epoxy kleur coating 2 componenten

Eigenschappen:

 • Glimmend, hulp bij kleurbepaling; RAL kleuren overzicht (kleur op scherm kan afwijken)
 • Sterk; voor gemiddeld gebruik in huishoudens.
 • Dikkere laagdikte; 2 componenten heeft een zeer hoog vaste stof gehalte. (voor een dunnere, goedkopere kwaliteit zie PU coating)
 • Vullend vermogen; kleine oneffenheden worden deels opgevuld. (bestel voor groter oneffenheden de egaline, schraaplaag of de gietvloer)

Een 2 componenten coating is veel sterker en beter bestand tegen vocht dan een 1 componenten acrylaat coating. 

 • Glimmende epoxy is hard en glad materiaal en chemisch resistent (olie, benzine e.d.)
 • PU en Matte epoxy is kleur echter en iets stroever dan de glimmende epoxy.
 • PU coating is flexibeler dan een epoxy (mat of glimmend)
 • Een glimmende epoxy uitvoering kunt u uitsluitend op een steenachtige ondergrond toepassen.
 • Bij een houten ondergrond valt u in de zijde - matte versie epoxy of PU.
 • Een gietvloer heeft een dikte die gaat naar de 1.5 tot 4.5 mm.
 • Een coating heeft een eind dikte van een klein gedeelte van 1 mm. Toch is de "dunne" coating sterk. Ondanks de beperkte dikte worden deze producten industrieel toegepast. In magazijnen en opslag loodsen rijden heftrucks hier overheen. Dag in dag uit.

  Richtlijnen:

  • Voordat u een coating aan kunt brengen dient u eerst de epoxy impregneer aan te brengen.
  • Kies voor vochtige of zwaar belaste ruimtes een 2 componenten impregneer en een 2 componenten kleurcoating.
  • De glimmende epoxy en de zijde-matte PU vloer coating is speciaal voor de vloer ontwikkeld. Gebruik deze niet op de wand!
  • De zijde - matte epoxy coating is universeel en kan zowel voor wand als voor vloer gebruikt worden. Het verbruik op de vloer ligt hoger dan bij gebruik op de wand.
  • Breng een kleurcoating in 2 dunne lagen aan, dit is iets meer werk, maar veel sterker en mooier dan 1 dikke laag.
  • Milieuvriendelijk; watergedragen of oplosmiddelvrij, geheel volgens de ARBO
  • Vloeistofdicht!!
  • Voorkom vocht uit de ondergrond, wacht tot cement gebonden ondergrond 3 tot 6 weken oud is (afhankelijk van het soort coating)
  • Lees de technische bladen

  Mixen van Epoxy en PU:

  • U dient de gekoppelde blikken los te maken, deksels er af en tijdens het mixen het kleine B blik voegen bij het grote A blik. Hierbij beslist onze korfmixer gebruiken met een boormachine (dus geen schroefmachine).
  • Erg belangrijk!! 2 minuten machinaal met boormachine en korfmixer mixen. Hierna is de coating zo dun dat u deze in gedeelten op de vloer kunt uitschenken.
  • Nu eenvoudig verdelen met onze 2 componenten roller (soms moet u de zijkanten vooraf met een kwastje of rollertje afwerken, handiger is gebruik te maken van 5 cm breed afplakband, haal dit net na het afwerken van de zijkant weg, vul met de brede roller het grote vlak in. Breng afplakband steeds per laag opnieuw aan). Uitkomst hierbij zijn de professionele spijkerschoenen; voor 19,90 loopt u al rollend door de natte coating heen!
   Bij wanden moet u uit een rollerbak werken.  

  galerij Nijmegen

  Epoxy coating 2 component glimmend

  Epoxy coating 2 component glimmendEpoxy coating 2 component glimmend