Epoxy plamuur 2 componenten

Decochip
7423406383356
    Levertijd:1-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving

 Verpakking;

  • 0.25 Kg € 12.50
  • 0.5 Kg € 19.90
  • 1 Kg € 29.90
  • 3 Kg € 79.00
  • 5 Kg € 135.--

technische bladen

Snelle levering

Professionele kwaliteit

Scherpe prijzen


De 2 componenten Epoxy plamuur is gemakkelijk verwerkbaar en na uitharding zeer hard en sterk. Geschikt om toe te passen op bijvoorbeeld:

Hout, polyester, aluminium, staal, beton, steen, epoxy en diverse soorten kunststof.

Daarnaast is deze bestendig tegen vele chemicaliën en zout.

In combinatie met Decochip kunststof gietvloeren wordt dit product veelal gebruikt om ondiepe gaten in de ondergrond af te smeren.

Bij zuigende ondergronden wordt geadviseerd eerst de epoxy impregneer aan te brengen.


Epoxy plamuur mengadvies

Epoxy plamuur is bedoeld voor het horizontaal, maar ook verticaal uitvlakken van ondiepe oneffenheden. Het kan eenvoudig tot 0 mm worden weg geplamuurd. Eventueel kunt u met nat gereedschap of een kwastje met thinner of aceton een overgang van plamuurlaag desgewenst extra glad afwerken. Epoxy plamuur wordt door Decochip geleverd in twee aparte verpakkingen, in twee verschillende tinten. Bij Decochip adviseren wij u het 2-componenten materiaal in gedeelten bij elkaar te scheppen (verhouding 1:1) en tot 1 kleur te roeren of mengen. Maak niet meer van de epoxy plamuur aan dan dat u binnen 15 minuten kunt verwerken. Binnen deze tijd blijft het goed soepel en makkelijk verwerkbaar. In gesloten verpakking blijft de epoxy plamuur meer dan 1 jaar goed (mits onder kamertemperatuur bewaard).


Waarom kiezen voor de producten van Decochip?

Decochip levert uitstekende kwaliteitsproducten voor een zeer aantrekkelijke prijs. Én u kunt kiezen voor een diversiteit aan producten voor de afwerking van vloeren en wanden. Andere producten nodig naast epoxy plamuur? Voor diepere gaten gebruikt u de epoxy mortel of voor diepere grotere vlakken de epoxy troffelvloer. Ook die producten hebben we bij Decochip in ons assortiment opgenomen. Wilt u meer weten over epoxy plamuur of een van onze andere producten? Bel dan naar 0578-561283 of mail naar info@decochip.nl.