PU gietvloer standaard RAL kleuren 1 tot 25 kg blikken
PU gietvloer 18 RAL kleuren 1 tot 25 kg blikken

PU Gietvloer in Blik: Standaard kleuren vanaf € 9.42

Decochip
DPU-GVT SL
  Levertijd:1-5 dagen
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer

PU gietvloer v/a € 9.42/kg standaard RAL kleuren actie prijs

1 KG € 25.90 ( 0.4 m² bij +/- 1.5 mm dikte)

5 KG € 69.00 ( 2 m² bij +/- 1.5 mm dikte)

10 KG € 119.00 ( 4 m² bij +/- 1.5 mm dikte) 

25 KG € 235.50 (10 m² bij +/- 1.5 mm dikte)

LET OP 25 kg is lastig verwerkbaar!

Beschikbare standaard RAL kleuren

Verwerkingstijd na mengen 20 tot 40 minuten

PU is minder hard dan epoxy. Wilt u de vloer makkelijker reinigen en krasvaster krijgen, kunt u extra een transparante toplaag toepassen. Voor normaal gebruik 1 component, voor zwaar gebruik 2 component.

 1. Kies de RAL kleurVoorbeeld gietvloer
 2. Kies maat van verpakking
 3. Vul aantal in en klik op bestel
 • Tijdens aanbrengen en droging mag de natte coating niet met vocht in aanraking komen. Na uitharding is het volledig watervast; een vol kunststof.

   PU Gietvloer is een uitstekende afwerking op ondergronden zoals beton, metaal, hout, asfalt, kunststof e.d. Kenmerk is de gemakkelijke verwerkbaarheid met de 2 componenten roller tot een dikte van ongeveer 0,33 mm. Met onze speciale rolgietvloer kam, eventueel aan een stok, kan dit eenvoudig tot een dikte van 2 mm. (gemiddeld +/-1.5 mm)

   Vocht in de ondergrond dient vermeden te worden bij het aanbrengen. Vocht kan dan wit uitslaan of bruisen veroorzaken. Een vergelijkbare reactie als men probeert pur schuim van de handen te wassen.

   Een epoxy gietvloer is wat flexibeler, dan een standaard egaline, en in RAL kleur te bestellen (egaline is grijs). Bij een gietvloer kan de volgende dag een eventuele coating aangebracht worden. Gereedschap kan bij egaline direct worden gereinigd met water, bij een gietvloer dient u gereedschapsreiniger te gebruiken.

   • Lees de technische bladen voor meer informatie.
   • Een handig hulpmiddel om uw kleur keuze te maken is een RAL kleuren overzicht
   • Bestel voor het juiste gereedschap een compleet rollerpakket. Denk hierbij ook aan de kwaliteit verhogende werking van de prikrol!
   • Gietvloer geeft een glad uiterlijk en is veel dikker een daardoor ook duurder dan een epoxy kleurcoating. De gietvloer is in talloze Ral kleuren leverbaar. Gietvloer is een soepele 2 componenten kunststof product ook geschikt voor opvullen van ondiepe gaten, dat zich makkelijk dun laat wegsmeren. Zorgvuldig verdelen voorkomt (veel) schuurwerk.
   • Alvorens een gietvloer aan te brengen, is het doorgaans noodzakelijk de ondergrond te impregneren
   • PU Gietvloer is een uitstekende afwerking op ondergronden zoals beton, metaal, hout, asfalt, kunststof e.d. Kenmerk is de gemakkelijke verwerkbaarheid met een roller tot een dikte van ongeveer 0,33 mm. Met onze speciale rolgietvloer kam, eventueel aan een stok, kan dit eenvoudig tot een dikte van 2 mm. Voorkom vocht bij aanbrengen van de vloer!
   • Een handig hulpmiddel om uw kleur keuze te maken is een RAL kleuren overzicht