Epoxy gietvloer standaard RAL kleuren 5 tot 25 kg blikken
Epoxy gietvloer standaard RAL 5 tot 25 kg blikken

Epoxy Gietvloer standaard kleuren vanaf €7.80/kg

Decochip
DEP-GV SL
    Levertijd:1-5 dagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Epoxy gietvloer v/a €7.80/kg. Niet zelf nivellerend
Standaard RAL kleuren actie prijs

5 KG € 55.00 (goed voor 1 laag 1.35 m² bij 2 mm dikte)

10 KG € 92.50 (goed voor 1 laag 2.7 m² bij 2 mm dikte)

25 KG € 195.00 (goed voor 1 laag 6.7m² bij 1.5 mm dikte)
LET OP 25 kg is lastig verwerkbaar!

Link beschikbare standaard RAL kleuren

Verwerkingstijd na mengen 20 tot 40 minutenVoorbeeld gietvloer

  • Goed gereedschap is het halve werk; controleer hier wat u mogelijk nog nodig heeft en bestel gelijk mee. 
  • Het eindresultaat van de gietvloer is dikker dan de rol-gietvloer.
  • Gietvloer is een product dat bij verwerking vaak wordt "geholpen" met een troffel, spaan; ervaring op dit gebied is beslist een vereiste.
  • aanbrengen met spaan narollen met prikrol aanbevolen.
  • glimmend uiterlijk.
  • richtlijn dikte is 1,5 tot 2 mm

Een epoxy gietvloer (op basis van kunststof) is flexibeler, dan een standaard egaline (op basis van cement), en in RAL kleur te bestellen (egaline is grijs). Egaline is voor uitvlakken van de ondervloer in verhouding veel goedkoper (standaard egaline vanaf €10,-- per m². Bij een gietvloer kan de volgende dag een eventuele coating aangebracht worden. Gereedschap kan bij egaline direct worden gereinigd met water, bij een gietvloer dient u gereedschapsreiniger te gebruiken.

Wij bieden goed hanteerbare verpakkingen aan van 5 en 10 kg. Het is mogelijk de grotere verpakkingen te leveren van 25 kg. Praktijk toont echter aan dat deze hoeveelheid bij doe-het-zelvers soms te groot is om binnen de verwerkingstijd aan te brengen. Bovendien komt een boormachine capaciteit te kort bij het mengen. Mengen van de 5 en 10 kg kunt u het beste met een boormachine en korfmixer doen, die minimaal 8 cm doorsnede heeft.

Een handig hulpmiddel om uw kleur keuze te maken is een RAL kleuren overzicht

Juist voor een eenvoudige verwerking voor de doe-het-zelver is de onderstaande rol- gietvloer door ons ontwikkeld. Deze is soepeler en stukken makkelijker tot een dikte van 1.5 / 2 m.m op te brengen met simpelweg een roller of rolgietvloer kam. Dit product is per blik iets duurder, maar door de dunnere laagdikte haalt u meer uit een verpakking. Het gebruik van de epoxy impregneer blijft nagenoeg noodzakelijk.

Is de kleurechtheid (vergeling) een belangrijke zaak, kan gekozen worden voor en extra transparante PU toplaag. Deze is maximaal kleurecht.

Bestel daarnaast voor het juiste gereedschap een compleet rollerpakket Denk ook aan de kwaliteit verhogende werking van de prikrol!

Gietvloer geeft een glad uiterlijk en is veel dikker een daardoor ook duurder dan een epoxy kleurcoating. De gietvloer is in talloze Ral kleuren leverbaar. Gietvloer is een soepele 2 componenten kunststof product ook geschikt voor opvullen van ondiepe gaten, dat zich makkelijk dun laat wegsmeren. Zorgvuldig verdelen voorkomt (veel) schuurwerk.

Alvorens een gietvloer aan te brengen, is het doorgaans noodzakelijk de ondergrond te impregneren.

Een handig hulpmiddel om uw kleur keuze te maken is een RAL kleuren overzicht