Informatie opties en aanvullingen

Gewenste RAL kleur

Hier kunt u aangeven welke RAL kleur u wenst. Het product links beschikt over de standaard RAL kleuren, het product rechts over de andere RAl kleuren.

Hechtlaag op ondergrond aanpassen?

Standaard wordt (gratis) bijgeleverd, de impregneer of grondering, geschikt voor een houten of een steen achtige ondergrond met een zuigende werking. Bij bijv. een geglazuurde plavuis de onder de optie vermelde mogelijkheid voor de tegel primer of tegel grondering kiezen (meerprijs)

Extra materiaal mee bestellen als egaliseren nodig is?

Bij een ongelijke ondergrond, deze eerst repareren voor u de afwerklaag aanbrengt. Afhankelijk van uw afwerking en toepassing zijn hierbij verschillende aanvullingen mogelijk. Is de vloer strak, egaal en niet poreus, dan is dit niet nodig.

Extra zware toplaag met UV filter?

Extra zware toplaag wordt aangeboden in zijde-mat (meer mat dan zijde) of in hoogglans. Aanrader is de zijde-mat variant; maakt uitstekend schoon en camoufleert optimaal gebruikers sporen. De extra zware toplaag vormt ook extra slijtlaag, verlengt de levensduur van uw afwerking. Is chemisch resistenter en heeft een UV filter tegen verkleuring. Een aanrader!

Anti-slip (iets meer onderhoud)?

Bent u slecht ter been dan is de anti slip een uitkomst. Gaat u de ruimte verhuren, is dit ook een aanrader. Maar besef dat een anti slip ook wat meer vuil vast houd en net iets minder makkelijk is te reinigen. Indien niet noodzakelijk, dan de standaard versie toepassen. ZO nodig kunt u in later stadium altijd nog een toplaag bijbestellen in anti slip.

Maximaal kleurecht: Alifatisch?

Bij een Alifatische uitvoering is de samenstelling zo uitgekiend dat alle lagen maximaal bestand zijn tegen verkleuring. Dit is per kleur verschillend. Zo zal een standaard kleur in rood teruglopen in felheid. Een witte tint kan gaan vergelen. Met de Alifatische kwaliteit wordt dit nagenoeg volledig voorkomen. Heeft u echter het idee om over een aantal jaren weer eens een nieuw tintje toe te passen, dan is het zonde als u hier een relatief dure alifatische kwaliteit heeft toegepast. U kunt hier overheen immers zo een nieuwe toplaag plaatsen in eenzelfde of juist een andere kleur. En dan nog bent u voordeliger uit dan met de alifatische versie. Wilt u er echter voor hele lange tijd absoluut vanaf zijn, dan is de alifatische kwaliteit een optie.

Extra optie 10% en 50% in een accentkleur?

Wilt u in een giet vloer een variatie aanbrengen met een tweede of derde kleur, dan kunt u een 10% of 50% van de te leveren en door u gekozen hoofdkleur vervangen voor een aan te geven acent kleur. Net als bij een "vla flip" na het eten, kunt u deze 2 kleuren naar behoeven combineren en door elkaar heen werken. Maar pas op. Te veel bijven verdelen, laat de kleuren versmelten en dus verdwijnen.

Extra Laagdikte toevoegen?

Dit heeft betrekking op de (betonlook) egaline pakketten.Heeft u liever een wat dikkere laag dan de standaard 3 mm uit de pakketten. Dan kunt u 1 of 2 of 3 mm extra bijbestellen door dit bij de opties aan te geven.

Soort betonlook egaline?

Om de juiste soort egaline te bestellen, hier het gewenste type aangeven. Onderaan de bewuste pagina treft u het voorbeeld overzicht.