Vloerverwarming gietvloer

Vandaag de dag kiezen steeds meer mensen voor vloerverwarming onder een gietvloer. Dat is niet zo vreemd, want het zorgt voor een optimale warmteverdeling en het energieverbruik is laag. Maakt u ook deze overweging? Als gecertificeerd leverancier van gietvloeren met vloerverwarming doet u er goed aan om de mogelijkheden van Decochip te bekijken.

Maak kennis met de voordelen van vloerverwarming onder een gietvloer…

Voordat u vloerverwarming onder een gietvloer aanbrengt, wilt u meer weten over de voordelen. Allereerst is een gietvloer een dunne vloer, waardoor de ruimte die voorzien is van vloerverwarming snel verwarmd is en er minder warmte nodig is om de woonruimte te verwarmen. Dit merkt u in de maandelijkse energiekosten. Daarnaast is het overal even warm, omdat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Bovendien heeft vloerverwarming een bevorderend effect op de luchtvochtigheid en luchtcirculatie. Het draagt dus bij aan een betere leefomgeving.

Prefab handwerk maakt zelfinstallatie eenvoudig

Decochip levert u een prefab pakket met de vloerverwarming en de gietvloer. Met behulp van de instructies (video en handleiding) kunt u de vloerverwarming zelf installeren zonder hulp van een specialist.

Ontvang antwoord op al uw vragen

Heeft u interesse in een gietvloer met vloerverwarming van Decochip? Kom dan op afspraak eens langs in onze showroom aan de Hofsemolenweg 8 in Vaassen om de mogelijkheden te bekijken. Bovendien ontvangt u een antwoord op alle vragen die u heeft. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Bel dan naar 0578-561283. U kunt ook een mail sturen naar info@decochip.nl.