Gietvloer kleuren

Als u een gietvloer wilt aanbrengen in uw woning of bedrijf, dan wilt u natuurlijk kunnen kiezen uit verschillende kleuren. Daarom bekijkt u het aanbod van Decochip. Wij zijn specialist in het leveren van afwerkingsproducten voor vloeren en wanden. Wij bieden u een ruim assortiment aan standaardoplossingen voor uw gietvloer.

Gietvloer verkrijgbaar in tal van kleuren

Een gietvloer staat bekend om een strak resultaat. Dit maakt de vloer geschikt voor uiteenlopende situaties, zoals woningen, kantoren en industriële toepassingen. Als het gaat om gietvloeren van zowel PU als epoxy zijn er diverse RAL-kleuren beschikbaar. Is de door u gewenste kleur niet beschikbaar? Laat het ons weten, dan kunnen wij voor u een aparte kleur maken

Ontvang advies bij uw keuze

Lukt het u niet om een keuze te maken uit de verschillende kleuren? Doe dan zeker een beroep op onze expertise. Op basis van uw wensen ontvangt u een gedegen advies over welke kleuren het beste bij uw toekomstige gietvloer passen.

Keuze gemaakt? Plaats uw bestelling!

Als u reeds een keuze heeft gemaakt, kunt u een compleet pakket of meerdere losse blikken bestellen. Hierna zorgen wij voor een snelle levering of u komt het bij ons ophalen en u volgt een korte workshop. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Vragen? Meer informatie? Neem contact met ons op via 0578-561283 of info@decochip.nl.