Gietvloer keuken

Het is een uitstekend idee om een gietvloer in uw keuken aan te brengen. Het is tegenwoordig hartstikke hip en niet onbelangrijk: er is weinig onderhoud nodig. Zoekt u nog een winkel waar u terechtkunt voor een gietvloer die u tegen een scherpe prijs kunt aanschaffen? Dan bent u bij Decochip aan het juiste adres. Als specialist in afwerkingsproducten voor wanden en vloeren vindt u altijd wat u zoekt. En komt u er even niet helemaal uit? Dan helpen wij u een handje.

Redenen waarom een gietvloer in uw keuken ideaal is

Er zijn diverse redenen te bedenken waarom een gietvloer niet alleen een prachtige en veerkrachtige basis is voor uw keuken. U maakt de vloer naadloos schoon. U verwijdert met een natte doek in één keer het vuil. Daarnaast trekt het vocht niet in de vloer en krijgt u geen vlekken, omdat gietvloeren vloeistofdicht zijn. Het is dus niet zo erg als u met etensresten knoeit, uw zoon of dochter een glas limonade omstoot of het afwaswater op de grond valt. Tot slot zijn gietvloeren slijtvast en stofvrij.

Profiteer van onze expertise

Onze specialisten beschikken over veel expertise op het gebied van gietvloeren. Heeft u vragen over het aanbrengen van een gietvloer in uw keuken? Of welke kleur het beste in de gewenste ruimte past? Dan vertellen wij u alles wat u moet weten en geven u, indien gewenst, een workshop als u uw bestelling komt ophalen. Maak hiervoor een afspraak via 0578-561283 of info@decochip.nl.