Epoxyvloer vloerverwarming

Voorheen was een epoxyvloer in combinatie met vloerverwarming geen verstandige keuze. Maar dankzij de recente ontwikkelingen van Decochip is wel mogelijk! Inmiddels zijn wij gecertificeerd verkoper van epoxyvloeren met vloerverwarming. Het wordt in delen bij u opgeleverd en met behulp van instructies kunt u het installeren zonder hulp van een specialist. Kijkt u al uit naar meer comfort in uw woning?

Met een epoxyvloer met vloerverwarming kiest u voor comfort

Het belangrijkste aspect dat van toepassing is als u kiest voor een epoxyvloer met vloerverwarming is comfort. Vloerverwarming zorgt namelijk voor een gelijkmatige warmteverdeling binnen uw woning. De luchtcirculatie wordt ook verbeterd. Dat wil zeggen dat u de warmte overal op dezelfde manier ervaart en u minder last van stof heeft. Bovendien is er minder warmte nodig om uw woning te verwarmen, waardoor u op de energiekosten bespaart.

Meer weten over vloerverwarming onder een gietvloer?

U profiteert dus van diverse voordelen als u voor een gietvloer met vloerverwarming kiest. Maakt u de overweging ook? U kunt altijd meer informatie krijgen over een epoxyvloer met gietverwarming van Decochip. Dankzij onze kennis en certificering zijn wij in staan om al uw vragen te beantwoorden. Neem hiervoor contact met ons op. U bereikt ons via 0578-561283 of info@decochip.nl.