Epoxy vloercoating

Met epoxy vloercoating realiseert u een moderne en onderhoudsvriendelijke vloer voor uw kantoor, showroom, winkel, kantoor of bedrijfshal. Vloercoating is een dunne kunststof toplaag die u over uw bestaande vloer aanbrengt. Waar u terechtkunt voor epoxy vloercoating? Bij Decochip: de specialist in afwerkingsproducten voor vloeren en wanden. Met een uitgebreid aanbod vindt u altijd wat u zoekt.

Maak kennis met de 5 voordelen van epoxy vloercoating

Overweegt u epoxy vloercoating bovenop uw bestaande vloer aan te brengen? Dan profiteert u van een aantal voordelen. Het is onderhoudsvriendelijk, waardoor u weinig tijd kwijt bent met de schoonmaak. Bovendien is de coating sterk en slijtvast, prijstechnisch zeer aantrekkelijk, volledig naadloos en bestand tegen vloeistoffen. De epoxy vloercoating voldoet aan alle gestelde eisen, waardoor de coating ook in bedrijven gebruikt kan worden.

Volg een workshop en breng vervolgens zelf de coating aan

Naast dat u vloercoating in verschillende kleuren bij ons bestelt, bieden wij u een korte workshop aan. Tijdens het bestellen van de coating kiest u voor de bezorgsoort ‘afhalen met volgen van de workshop’. Op de door u gekozen datum komt u uw bestelling afhalen en volgt u een workshop, waarna u zonder hulp van een specialist de vloercoating aanbrengt. Vragen of meer informatie? Bel naar 0578-561283 of mail naar info@decochip.nl.