Dakcoating

De levensduur van uw dak verlengt u met dakcoating. Het is een van de belangrijkste onderdelen van uw dak en schade kan al snel leiden tot hoge reparatiekosten. Om dit te voorkomen biedt dakcoating de oplossing voor zowel platte daken als daken met dakpannen. Bij Decochip vindt u verschillende soorten en kleuren coatings tegen aantrekkelijke prijzen.

Dakcoating kiezen? Ontvang passend advies!

Voordat u investeert in dakcoating is het belangrijk te weten welke dakcoating bij uw dak past. Dit verschilt namelijk per type dak, zoals een plat dak of en dak met pannen, maar ook de omgeving speelt een rol. Denk bijvoorbeeld aan zout water, hevige winden of volle zon. Het zijn slechts een aantal factoren die meespelen bij het kiezen van de juiste dakcoating. Daarom voorzien wij u graag van een advies over welke coating bij uw situatie past.

Plaats uw bestelling eenvoudig online

Heeft u de dakcoating gevonden die het beste bij uw dak past? Bestel dan de gewenste hoeveelheid coating die u nodig heeft en ontvang uw bestelling snel thuis. Uiteraard kunt u ook in onze showroom in Vaassen langskomen. Mocht u nog vragen hebben over een van de producten of meer informatie willen, neem dan contact met ons op via 0578-561283 of info@decochip.nl