Buitenmuur coating

Als u uw buitenmuur extra duurzaamheid wilt geven, dan kunt u ervoor kiezen om speciale coating te bestellen bij Decochip. Deze coating zorgt niet alleen voor een mooie look van de buitenmuur, maar het maakt de wand zowel waterdicht als vuilbestendig. Met een uitgebreid aanbod aan afwerkingsproducten voor vloeren en wanden vindt u bij ons altijd wat u zoekt. En komt u er niet helemaal uit? Dan helpen wij u graag.

Kent u de voordelen van buitenmuur coating al?

Epoxy coating is toepasbaar in verschillende situaties, maar wordt veelal gebruikt als afdeklaag van vloeren en muren. Naast dat de buitenmuur coating waterdicht en vuilbestendig is, kent de coating nog een aantal andere voordelen. Zo is het enorm onderhoudsvriendelijk en heeft u er weinig omkijken naar. Daarnaast is de coating kras-, stoot- en slijtvast, waardoor het ideaal is voor intensief gebruikte ruimtes. Tot slot is het hygiënisch, bestand tegen diverse weersinvloeden en eenvoudig aan te brengen.

Keuze uit een breed scala aan kleuren

Bij Decochip vindt u een uiteenlopend aanbod aan kleuren. Via de website bestelt u uw gewenste hoeveelheid buitenmuur coating, waarna wij iedere bestelling apart op kleur maken. Heeft u vragen over epoxy coating? Of wilt u advies ontvangen? Dan belt u naar 0578-561283 of mailt u naar info@decochip.nl