Betoncoating

Bent u een handige doe-het-zelver en wilt u de vloer van uw woonkamer voorzien van een betoncoating? Of misschien de vloer van uw werkplaats of kantoor van een betoncoating voorzien? Dan bent u bij Decochip aan het juiste adres. Als specialist in de afwerking van vloeren en wanden vindt u altijd wat u zoekt.

Betoncoating beschermt vloeren en wanden tegen invloeden van buitenaf

Betoncoating is geschikt voor uiteenlopende toepassingen, maar is eigenlijk speciaal ontwikkeld als laag op een ondergrond van beton. Deze coating beschermt vloeren en wanden tegen invloeden van buitenaf, zoals vuil. Door deze beschermlaag blijft de ruimte in topconditie en tegelijkertijd geeft het een strakke en moderne look aan de ruimte die u voorziet van de coating.

Geef uw vloer of muur binnen een handomdraai een betonlook

Met de producten die u op onze site vindt, geeft u uw vloer binnen een korte tijd een betonlook. De betoncoating voldoet aan de gestelde eisen en is daarmee een uitstekende keuze. Weet u niet welke coating het beste bij uw situatie aansluit? Dankzij onze kennis en ervaring over de regelgeving en toepassingen kunnen wij u een gedegen advies geven.

Plaats uw bestelling of kom langs

Bij ons kunt u betoncoating op diverse manieren bestellen. Zo bieden wij u diverse betoncoating vloer- en wandpakketten, maar u kunt ook gewoon losse blikken bestellen. Liever onze afwerkingsproducten in de showroom bekijken? Kom dan gerust eens langs. Bij vragen of voor meer informatie over onze producten belt u naar 0578-561283 of mailt u naar info@decochip.nl.