Elektrische vloerverwarmingsmatten 50 cm breed

Standaardoplossingen voor de afwerking van vloeren en wanden

Scherpe prijzen & Snelle levering

Professionele en duurzame kwaliteit

Elektrische vloerverwarmingsmatten  zeer concurrerend!

Een verwarmde tegelvloer is tegenwoordig helemaal trendy. Juist ook in de renovatie markt bieden wij dit aan tegen hele voordelige prijzen. Onze elektrische vloerverwarmingsmatten voor tegel vloeren is geschikt voor gebruik in zowel droge als natte ruimten.
De aansluiting is eenvoudig en aanbrengen is kinderspel. (zie schema onderaan de pagina). Steeds als u de rol heeft uitgerold kunt u de folie er af helen en is de mat zelf klevend! Zorg wel voor een sof vrije ondergrond.

Bekijk snel onze scherpe prijzen; elektrische vloerverwarmingsmatten wordt geleverd incl. thermostaat. Immers zonder thermostaat is de werking niet mogelijk!

Elektrische vloerverwarmingsmatten vanaf € 29.--

Zie hier rechts naast het prijs overzicht!

Inclusief gratis thermostaat en vloer sensor!

Kies voor een andere thermostaat hier rechts naast uit de variaties!

Mat in breedte uitrollen. Bij de muur het doek doorknippen (niet de kabel) en als volgende baan klaar leggen om terug te rollen. Zelfklevende vloerverwarmingsmatten ! Zorg dat een goede verlijming tot stand komt tussen vloer, dus vrij van stof, zo nodig voorzien van grondering, voorstrijk of impregneer! Bij muur door kippen van doek en voor de derde baan de rol klaar leggen. Herhaal dit steeds. Zie het schema hieronder!

Zien we u binnenkort?

Heeft u interesse om onder uw gietvloer elektrische vloerverwarmingsmatten aan te brengen? Of mogelijk wilt u eens overleggen over het vermogen of de capaciteit ... Kom dan gerust eens langs in onze showroom aan de Hofsemolenweg 8 in Vaassen. Maak hiervoor een afspraak en voorkom dat u voor een gesloten deur staat. U kunt ook online alle producten voor uw nieuwe elektrische vloerverwarming bestellen. Heeft u op voorhand vragen of wilt u bij ons langskomen? Bel naar 0578-561283 of mail naar info@decochip.nl.Bestel hier de egaline betonlook vloeren met de transparante betonlook coating, maar bestel de onderlaag bij de onderstaande opties mee.

  Levertijd:1-5 dagen
Bestel

Beschikbare maten en keuze soort thermostaat

 •   1 m² € 79.-- per m² incl. thermostaat+sensor vloer
 •   2 m² € 49.50 per m² incl. thermostaat+sensor vloer
 •   3 m² € 41.67 per m² incl. thermostaat+sensor vloer
 •   4 m² € 37.25 per m² incl. thermostaat+sensor vloer
 •   5 m² € 35.-- per m² incl. thermostaat+sensor vloer
 •   6 m² € 33.17 per m² incl. thermostaat+sensor vloer
 •   7 m² € 32.15 per m² incl. thermostaat+sensor vloer
 •   8 m² € 31.13 per m² incl. thermostaat+sensor vloer
 •   9 m² € 30.56 per m² incl. thermostaat+sensor vloer
 • 10 m² € 29.90 per m² incl. thermostaat+sensor vloer
 • 12 m² € 29.-- per m² incl. thermostaat+sensor vloer
 • Grotere maten op aanvraag mogelijk

Snelle levering:

Doorgaans zijn de matten uit voorraad direct leverbaar. Is dit toevallig niet het geval, nemen we per ommegaande contact met u op en proberen een oplossing te vinden.

Keuze van soort thermostaat.

Hieronder kunt u aangeven of u i.c.m. de vloerverwarmingsmatten van hiernaast, de standaard thermostaat wenst, of liever de variant met weekprogramma of via de Wifi aangestuurd kan worden.

Alle soorten worden geleverd incl vloer sensor.

  Levertijd:1-5 dagen