23-09-2016 Betonlook aanrechtblad

Een betonlook aanrechtblad, je ziet het steeds vaker. Een manier om een stoere betonlook aanrecht zelf te maken is relatief eenvoudig te realiseren mits u deBetonlook aanrecht juiste materialen van Decochip gebruikt.

U moet daarbij ook bedenken dat de laagopbouw zo tot stand komt dat dit ook hygiënisch verantwoord is. Een speciale transparante aflak is speciaal voor aanrechten zo aangepast dat reinigen zeer eenvoudig wordt.

Vergelijk de eigenschappen met die van een kunststof aanrechtblad. Bedenk dat een hete pan, zo van het vuur (heter dan 70 tot 90 graden) voor een verkleuring kan zorgen. De toplaag is zeer sterk, maar niet onkwetsbaar. Een boterham snijden, zo op de aanrecht kan ook voor krassen zorgen. Indien het blad na verloop van tijd wat meer gebruikers sporen gaat vertonen, dan zeer grond schoon maken, 2 x naspoelen met schoon water, vervolgens mat aan schuren en stof vrij maken. Vervolgens de toplaag er weer op en u kunt er weer jaren tegen.

De transparante toplaag kunt u toepassen over een blad van beton, zand cement giet-mortel of de meeste egalines (zo nodig vooraf testen) Maar ook onze betonlook egaline kan hiervoor prima uitkomst bieden. kiest u voor beton, zand cement, dan moet dit materiaal minimaal 4 tot liever 6 weken oud zijn voor u deze met een coating kan behandelen. Sneller behandelen kan problemen opleveren omdat de cement nog te chemisch actief is.