24-06-2016 Betonlook

Betonlook, een basic of rustieke uitstraling willen we!

Nu dat kan. Echter stelt niet iedereen zich hierbij de zelfde vloer voor. Zo kan de vloer mooi strak en egaal zijn, tot juist ongelijk of met scheurvorming.Betonlook voorbeeld

De mode winkels zie je hierbij voorop lopen. Zoals altijd met kleuren maar ook met inrichting. Het mag sober zijn. Zelfs de muren, hoe kaler hoe mooier. Ongelijke stenen, in diverse kleuren, geen probleem!

Bij de wanden ziet men ook wel kale betonnen muren. Maar zowel de kale stenen als de kale beton kunnen met het systeem van de betonlook coating uitstekend worden afgewerkt. Zo pakt dit geen vuil meer aan.

Ander toepassing zien we terug bij de vloeren. Zo kan hier een strakke kunststof gietvloer toegepast in 1 kleur of in meerdere kleuren. Veelal dan kunstmatig door elkaar gewerkt. Of de betonlook egaline gietvloer. Dit is een mineraal, dus deels een natuurproduct, dat een spontane tekening heeft die minder goed is te sturen en daardoor direct de basic uitstraling heeft.

De betonlook egaline is betrekkelijk eenvoudig aan te brengen, de betonlook coating is met roller en kwast te verwerken. Bij twijfel over de verwerking en de haalbaarheid hiervan kunt u eens de film vakman bekijken, en daarnaast is er de mogelijkheid van de workshop!