Gietvloer paarden trailer in anti slip
Gietvloer paarden trailer in anti slip

27-05-2016 Anti slip gietvloer in paarden trailer

Een nieuwe vloer leggen in de laadbak van een vrachtwagen of een nieuwe afwerking in de paarden trailer. Ook hiervoor is een anti slip gietvloer beschikbaar.

Zo wordt voor een paarden trailer uitvoering veelal keuze gemaakt voor de veerkrachtige PU gietvloer. Dergelijke gietvloeren worden eenvoudig met roller en kwast en een vlakspaan aangebracht. En dit gaat zeet eenvoudig! De impregneer zet zich vast aan de ondergrond. Na droging de dikke PU laag er op gieten en zo nodig met roller verdelen. Zolang nat hierin val de rubber korrels strooien en ook dit weer laten drogen. Hierna losse korrels er af vegen en de toplaag er op aanbrengen. Niets moeilijks maar wel heel sterk!

Denk er aan de wagen vlak neer te zetten bij verwerking van het materiaal. Daarna moet de ondergrond echt droog zijn. Na droging van de laatste laag, is het materiaal volledig resistent voor water en vocht. Denk ook aan de temperatuur. Deze moet niet te laag liggen. Bij voorkeur niet benden de 15 graden! Ook weer niet te hoog. Bij een hele zomerse dag, kan het materiaal sneller hard worden dan u het kunt verwerken.

De gietvloer voor paarden trailer is behalve stroef, hierdoor ook nog eens veerkrachtig! Mocht u een rubber afwerking hebben, dan moet deze er volledig uit voor u met de PU materialen start. Op een rubber ondergrond is de hechting te beperkt.