13-05-2016 Gratis gietvloer workshop voor een professionele verwerking

Zoekt u een strakke gietvloer, maar kijkt u op tegen de hoge kosten, dan webben wij de oplossing!Gietvloer epoxy PU

Voor een beetje handige doe-het-zelver bieden we nu doe-het zelf gietvloer pakketten aan. De grooste kostenpost van een gietvloer is de arbeid. Op deze manier verdient u dit zelf dubbel en dwars terug! Ook deze pakketten kunt u namelijk gewoon per m² bestellen en wel in PU gietvloer of in de Epoxy gietvloer. En twijfelt u of u dit kunt, kijk dan eens naar de instructie filmpjes van de vakman, en zie hoe eenvoudig het werkt. Voor de klusser die zich nog meer voor wil berijden, zijn de de workshops. Een gratis exclusieve service alleen voor de klanten van Decochip. Bij elke bestelling kunt u aangeven of u de materialen gratis verzonden wilt hebben of dat u een workshop wilt volgen.

Bij het plaatsen van een gietvloer bestelling kunt u kiezen voor een gratis levering aan huis of een gratis workshop.

Bij deze laatste keuze staat na afloop van de workshop uw bestelling klaar zodat u deze zelf mee naar huis kunt nemen. Wij sparen zo een stukje vracht uit en u haalt de kennis in huis.

De workshops worden gegeven door een van onze vakmannen en zijn toegesneden op u aankoop. Als we het kunnen combineren zijn er ook andere klanten die samen met u de workshop gietvloer volgen. Echter komt het vaak voor dat andere kopers een andere samenstelling hebben van hun aankoop. Het heeft in dat geval geen zin om de workshop te combineren. Om deze reden komt het nogal eens voor dat u de volle aandacht heeft van de workshop leider. U kunt hier al uw vragen op de man af stellen!

Veelal vinden de workshops in de avonduren plaats. Handig, vooral als u van verder weg komt. Zo kunt u files vermijden. Doorgaans is de workshop gietvloer in overleg op een kort termijn in te plannen. Wilt u zeker zijn van een plekje, bestel dan tijdig!