01-04-2016 Betonlook egaline en betonlook coating

Wij hebben precies de betonlook afwerking die u zoekt! Betonlook egaline met de bescherming van het betonlook coating systeem. BetonlookEen dergelijk werk is goed zelf uit te voeren. U kunt in uw situatie volstaan met een aantal hoogwaardige standaard oplossingen. Stuk voor stuk makkelijk aan te brengen met roller en kwast. Kort gezegd zijn er 3 mogelijkheden.

Ook een prima combinatie met vloerverwarming en makkelijk in onderhoud.

Het beste is als u vloer minimaal 4 tot 6 weken oud is. Dit i.v.m. vocht en de alkaliteit (chemische werking van de cement) van de vloer. Als u eerder aan de slag wilt/moet is dit in te korten tot 14 dagen, maar dan moeten we een kleine aanpassing verzorgen in de laagopbouw.

1. U kunt de huidige zand-cement dekvloer / betonvloer direct transparant afwerken met de betonlook coating (meest voordelige oplossing). Dus zonder tussenkomt van de betonlook egaline als de huidige vloer tenminste naar wens is wat betreft uitstraling en vrij van vervuiling /reparatie plekken.

2. U kunt de standaard betonlook egaline toepassen (rustig van tint in ivoor- grijs/neigt ietsje naar een vleugje groen) Hiermee verdwijnt het uiterlijk van de cement dekvloer. Deze betonlook egaline is poreus en moet dus ook worden afgelakt met de betonlook coating.

3. U kunt kiezen voor de meer Basic betonlook egaline (gewolkt van uitstraling en ook in een ivoor grijs tint) of hieraan het speciale betonlook effect pigment toevoegen (veel bonter karakter in grijs of licht grijs). Ook hierna moet de transparante betonlook coating volgen.

Een monster bij dit product heeft weinig zin. Zodra uit een plaat een stukje wordt gezaagd, is het maar net welk deel het is en hoe pont dit is…… hiervoor is een totaal beeld nodig.

We hebben foto’s maar het laat zich slecht fotograferen; het is voor een groot deel een natuurproduct.
U kunt ook een bezoek brengen aan de showroom. Onder de koffie tafel licht bij ons al jaren de standaard egaline met de betonlook coating (nr. 1).

Maar ook van de andere variaties zijn vergelijkbare voorbeelden aanwezig. Mogelijk de moeite waard om een keer bij ons te kijken. Als u van ver komt, of het komt beter uit, kunnen we ook op een avond afspreken. Laat wel even weten als u op pad wilt gaan, ik zorg dan dat een van mijn collega's of ik er ook is, dan kunnen we u, na de koffie, de verschillen uitleggen en het een en ander toelichten.

Als u aan de hand van deze uitleg een keuze kunt maken kan ik u op voorhand al een offerte mailen. Laat u weten als u dit wilt?

Link betonlook egaline;

Link betonlook coating transparant vloeren;

Link betonlook coating transparant wanden;

Link YouTube films vakman

Door A.J. Liekens, Decochip